Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić bio sa oružjem u BiH i pucao na Sarajevo zabranit mu ulazak u BiH
@Kojedirao Sud BiH je davno trebao izdati tjeralicu za tim opskurnim likom.Saučesništvo u opsadi Sarajeva,podstrekavanje na vršenje genocida protiv civilnog stanovništva BiH .Duga je lista.
@Kojedirao pa on i neće u BiH već u Republiku Srpsku...
Moze blokirati "zvanicnu" posjetu, ali mu ne moze zabraniti pravo da udje u drzavu kao i svaki normalni gradjanin i da prisustvuje cemu hoce. Traktorasi izludjeni u svojoj nemoci 😆😆😆🚜🚜
Edine Ramiću, svaka ti čast. Za sve!!!
To je cirkus i zabava za neuke, a ne skupstina.
Mozes Milu zabraniti jedino da udje u tvoju kucu u Laktasima. U Srebrenicu moze kad pozeli.
AHAHA DOLAZAK DJUKANOVICA PREDSTAVLJA UGROZAVANJE VITALNOG INTERESA RS. I KAD PADNE KISA I TAD SU IZGLEDA SRBI UGROZENI. IMA SVAKAKVIH BUDALA U OVOJ NASOJ BOSNI TO NIJE PROBLEM IMA IH SVUGDJE ALI NE ZNAM NI U JEDNOJ ZEMLJI DA TAKVI DODJU NA CELO DRZAVE. DOBRO LJUDI KAZU-KAKAV NAROD TAKAV IM I PREDSEDNIK.
Kad je mogao Vucic, snajpermajstor sa Jevrejskog groblja, zvani - “ Sto za jednoga”, o cemu mi onda pricamo ?!? Gospodin Milo Djukanovic, covjek koji Crnu Goru i regiju vodi iz srednjeg vijeka u 21. vijek, je itekako dobrodosao u BiH.
gdje se Srbi svađaju Bošnjaci budu ubijani. zapamtite to.
Republika Hrvatska, Republika Madjarska, Republika Srpska - kako dobro zvuči
@SrpskaBosna Jos jedan mazohista koji uziva da mu hiljade klixovaca jb mateer
@SrpskaBosna Republika Bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oj što volim što sam Srbin, prava sreća to je. Velika mi Srbija a pola Bosne moje
@SrpskaBosna pola mog tukija je tvoje. Uzmi ga sa obadvije ruke.
@SrpskaBosna ti si bosanski pravoslavac , srbi su iz srbije i omanuli su te.....dodji razumu Bosnjace
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pamti hercegovina crnogorske diverzante......djukanovic nek se dobro zapita i nek izjavi da jei crna gora ucestvovala u ratu kao i srbija pa cemo se onda okrenuti buducnosti...
Ako će doći da se iskreno izvini za ucesce crnogoraca u Milosevicevoj zlocinackoj armadi i agresiji na BIH i RH i da oda postovanje zrtvama genocida,onda dobrodosao.Ako je dodje kao i svi ostali politicari kvarnjaci da se na dzenazi u Srebrenici samo slikaju,ppromovisu sebe i svoje politike onda neka ne dolazi.
Sta se vi iz frtalja #18,7% pitate. Mile i Srbi vas prcaju i hander do te mjere da vam ne daju spavati.
@KasabaVrapcici idi gledaj parove.....pardon skupstinu hahahah e jeste za republike hahah