Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece se Bakir ni po guzici pocesati, obraza nema guzici se ne boji
Zašto Jelka Milicevic nije odmah privedena a odgovorna je vec su samo Fadila uhapsili? I drzali u pritvoru
nisu bitni ni ventilatori ni Fikret nego ti i fbih. Neg sta je sa premijera eres? genocid saucesce optuznice nejma
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nije ni tebi Ramiću lako. Šef naredio da se ti oglasiš i baciš u vrelo kestenje umjesto njega.
Kako idu donacije gradzevinskog materijala?
SDA kaze ne moze ti narod biti bitniji od stranke i TACKA !!! TO I DOKAZUJE STALNO !!!
Ne brini se Dilfa samo prvih sedam godina je kriticno
Gledaj seljačke retardirane face!
Ne dozvoliti da vehabije, Travnicki i Paljanski studenti preuzmu SDA
Najgora kletva je kad se sam o sebi pozabavis. Hoce, uskoro ce se svi o sebi pozabavit'. U kojeg Boga to oni vjeruju kad sebi dozvole ovakve stvari.
Izetbegovic bi trebao napokon da izroni iz te izolacije i da odgovori na sve kritike. Tako je i vladao svo vrijeme. Usuti se onda se pojavi digne malo frku napadajuci nekoga i dobijajuci simpatije svojih poslusnika a onda opet glavu u pijesak. Kakvo je to liderstvo!??????
Konakovic, NIksic, Kojevic,, Dodik, Vucic, Covic, Seselj, MIlanovic, Mladic, Karadjic...... podrzavaju ovu inicijativu..dosta vise SDA i Bosnjaka u FBiH,,, pored ovakvih izdajnika, ne trebaju nam neprijatelji u opste
Izetbegovic bi trebao napokon da iz te izolacije i da odgovori na sve kritike. Tako je i vladao svo vrijeme. Usuti se onda se pojavi digne malo frku napadajuci nekoga i dobijajuci simpatije svojih poslusnika a onda poet glavu u pijesak. Kakvo je to liderstvo!??????
korupciski organi😂
"SDA SE NE MOZE OGLUSITI NA OVO" STA CETE, UBITI TUZIOCE ILI IZVESTI DRZAVNI UDAR, DA SE ISTRAGA BE OKONCA?!
SDA mafija
"SDA se ne može oglušiti na ovo, morat će zauzeti stav u odnosu na to da je protiv premijera kojeg je ona delegirala podignuta optužnica", rekao je on. --- Znaci SDA ce stati u "odbranu" Novalica svim sredstvima, ionako mu je dodijelila najplacenije advokate za odbranu koje, naravno, placa stranka i mi gradjani!!
Niste vi prosli pored obraza, zato se I gadite normalnom svijetu.
KOme će sada pisati Leonardo di Caprio?
Pravi Rumenige