Komentari (251)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicna politicka laz i spinovanje naroda ! Politicare obicnom narodu je jasno !Borci mjesecima protestuju i mjesecima najavljuju ove proteste ali vi ne shvacate ozbiljno jer vjerujete udruzenjima koje kupujete nasim narodnim novcem ! Niste branili kad su vas 92 branili a sad im branite da traze svoja prava ! Jedno udruzenje, jedan racun , jedan registar !
https://www.protesti.ba/
Alija Izetbegovic 1995 godine porucio borcima da se bore za svoja prava i da ocekuju puno nepravde. Borite se protiv tih nepravdi! Politicari i prodane duse jel vas stid ? Dijelite ! https://youtu.be/E6RCnV6AwL0
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Samo gluposti lupaju, centar je u nezadovoljstvu u vašim lažnim obećanjima e to je centar mamu ti manipulatorsku!
Veleizdajnicak SDA vrhuska prijeti. Prave se budale, kao nema para a ovamo na spisku nekoliko puta vise boraca (SDA glasaca) nego sto ih je stvarno bilo. Borci su pravu treaze samo ono sto je ispravno, istisnski registar i naknadae ma kolike da sui SAMO ZA ISTINSKE BORCE, A NE SDA GLASACKU MASINERIJU. Ovaj SDA bandit bi da svali nezadovoljstvo na madjunacionalni teren. MA HAJDE SMRADU, NISMO OD JUCE, ZNAMO MI STA RADITIE I STA PODVALJUJETE. Borci traze jedinstveni Registar godinama.
Edin Mušić, lik koji je u imovinski karton je upisao da gologuz izdržava ženu djecu, mate i oca Mehu, a naveo je i da njegov otac Meho posjeduje kuću, zemljište i pčelinjak u vrijednosti od 250.000 KM, koje je zaradio prodajom meda.
Ko vas hebe borci kad se nesposobni i niste spretni ko njegov otac Meho.
Nema šanse da se išta organizovalo u širokom. Nemaju oni potencijal za to,tako da ta teorija pada u vodu.
Mala bara puno krokodila! Ne bi ni Švajcarski trezor izdržao Bosansku pohlepu. Umjesto da se stvarao ambijent za investicioni ciklus, da se pokretala privreda i radna mjesta, krenulo se u najgori mogući scenario, održavanja budžeta i penzija komercijalnim i MMF kreditima I pored toga što rijeke najškolovanijih sa VVS odlaze iz BiH, a stanovništvo se dramatično umanjuje, finansijski ćemo proči gore od Grčke.
Fahro i čović su organizatori ovog. Koriste sirotinje od nekih boraca sa svojim prijateljima kriminalcima kakav je Bulbul.
Većina ovih organizatora vile imaju.
Fahro i čović su organizatori ovog. Koriste sirotinje od nekih boraca sa svojim prijateljima kriminalcima kakav je Bulbul.
Ako želiš suprotan efekt da se svi okrenu protiv prosvjednika, samo reci da sve vode i organiziraju Hrvati. Time si riješio problem jer nikoga musliman ne mrzi više od Hrvata. Stvarno ste najjadnija stvorenja na zemaljskoj kugli.
@donStjepan Hajde da ti povjerujemo,ali s druge strane sjetimo se 93. i vaš zločinački poduhvat i onda znamo da je izvor svih problema iz kamenjara.
saud kulosman predsjednik job ranjen u kradji auta, brat mu u ratu pogino zbog kradje sin kriminalac i dok takvi predstavljaju borce nece puno postici
Istina ovo nam sve Hrvati prave ja sam uvjerena da je u Širokom Brijegu centar tog zla, da nas Allah sačuva. SDA je temeljna bošnjačka stranka neka živi nama naša SDA.
ljudi gladni,plate male,borci bez prava prodajete drzavne firme i sta ocekujete.kajav siroki brijeg
sta supljirate, prvo pocistite u svom dvoristu...
sta supljirate, prvo pocistite u svom dvoristu...
Dobro za nijh losa za vas, dovidenje drzavo.
Ja mislim da je njih Dodik organizovao.
Opet teorije zavjere. Iza boraca stoji vatikan, dine konakovića masoni, kukića kgb a šepića cia. Svi oni združeno jurišaju na sda!
SDA je jedina stranka u FBIH koja brani interese Bosnjaka. Na sljedecim izborima treba opet glasati za kandidate SDA, jer je to jedini garant opstanka Bosnjaka na ovim prostorima! Zivio gospodin Bakir!!!
Smiješni su i žalosni ovi sda najniži kojima je obećano neko zaposlenje pa se grčevito bore za sda samo kako bi njima bilo bolje a većini ostalih još gore.Ali, sve i da nekoga nagovoriš da glasa za sda, opet to nije garant da te neće zahebati,kao što su radili i sa hiljadama onih prije tebe koje smatraju za sluge ili kmetove.