Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek nije kažnjen za zločine - nije ležao sekunde zatvora. Gdje je bio do 2000 godine ?
SDP je kao sto znamo kriminalna, lopovska, reketaska, nepotisticka i evo sada i zlocinacka i zlikovacka organizacija i falanga, jer u svojim redovina ima pored kriminalaca, lopova, reketasa, nepotista i presudjene zlocince kao sto je ovaj Enver Zornic koji je i pored izricite naredbe Vrhovne komande da se ne smiju UBIJATI CIVILI I ZAROBLJENICI, on je ubijao i postupao po naredbama i uputama srbijanske teroristucke sluzbe KOS, kako bi ukaljao cast Armije BiH. SDP izdajnici i petokolonasi.
Još jedan od sitnih trikova Vlåhade KS i M3 obavještajaca - kako je otkrio i nazvao ih i sam Zlatko Lagum.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Riječ je o validnom dokumentu, presudi Vojnog suda iz 1993. godine. Sve sigurnosne provjere nisu nam dale uvid u ovaj slučaj",  PAMETNOM DOSTA
Naravno da ovog Zornica treba smijeniti , osuditi i poslati na robiju. Mada bi bilo pravednije, pustiti onoj majci od Jagode Jankovic, ako je jos ziva, da mu presudi. A nakon toga SDP treba traziti ostavku Šefika Dzaferovica, jer je on optuzen za mnogo teze zlocine, ali ga SDA jos uvijek stiti, kao sto je stitla Envera, dok je bio u SDA, i dok ga nije pustila niz vodu u pokusaju da srusi vladu kantona Sarajevo.
POSTO ratni zlocini ne zastarjevaju ocekujem od nadleznih institucija da brzo reaguju i da ovog kera zatvore u mardelj...Pa sta ste radili jadnim srbima i srpkinjama u Sarajevu.Silovali i palili tijela.Zato ne mozemo ni da nadjemo pobijene srbe.Vjerovatno ste ih u kotlarnicu i bacali !!!
Dobro bi bilo kada bi u mjestima gdje su srbi i hrvati vecina sankcionisali ratne zlocince...
Dobro bi bilo kada bi u mjestima gdje su srbi i hrvati vecina sankcionisali ratne zlocince...
Izgubljeni...ima vas još,još,.... . Koja šuplja. Ubica i silovatelj izgubljen u prevodu. Svi znali samo čekali da ga saperu za rad političkih poena.
Zašto za imenovanja ne tražite Uvjerenje o nekažnjavanju kao i za sva druga radna mjesta u javnoj upravi? Tako vas ne bi iznenadile ovakve činjenice.........
e jesu Sdp povalili ko zadnje papke ovi fortitudo polkticari forto, kojo i ekipa... ocrnili su Sdp a i covjeka tog lika i digli prasinu bez veze, Drzava je reagirala davno kako treba ... i sda ima tu uletljame prste ali je i Ns cilj malo Sdp povaliti, Kojo ne miruje .... SDP kakav god da je, to je pozitivna stranka koja ima loseg predsjednika .. Sdp sa tim nema nista..
Pseto zlikovačko...
Ja sam po nacionalnosti Srbin. Bio sam pripadnik Armije RBiH. To je oximorom prijatelju moj. U verskom ratu,ili gradjanskom ti nisi bio na strani svog naroda,i jos se time hvalis,to moze osoba ili niskog morala ili inteligencije.
Svaka cast na brzoj i adekvatnoj reakciji nadleznih, sad je pitanje za sud, gdje je i zasto nije presudjeno ako je pocinjen zlocin? Isto, onako retoricko pitanje, kad cemo vidjeti ovakav scenario u zapadnoj Hercegovini ili RS? Tamo ratni zlocinci dobijaju nagrade i bivaju proglaseni herojima.
Vi ste zlo koje se Sarajevu nije smjelo dogoditi. Jedino sto radite je smjena ljudi i postavljanje svojih potrckala. Tako ste smijenili sehidsko dijete, studenta generacije da postavite rodjaka sefa partije. Go.na.
Jbte mi smo svoje presuđivali usred rata a ovi i dan danas svoje brane. Da je Caco bio srbin ili Hrvat bio bi najveći heroj...
SDP-a, koji se deklarise kao multietnicka stranka, Stranka koja se (u Armani odjelima, i sa dilemom meza ili sushi Mašić, sa 5.000,00 KM platom), bori za socijalnu ko biva pravdu i jednakost. Kako moze biti pravedno i jednako da samo zato sto je clan partije ima prednost nad nekim studentom Generacije ETF-a ili Masinstva, Ekonomije. Slucaj Zornic, ZORNO pokazuje svo licemjerstvo. I da REKTUM politika, je daleko iznad Politike ETIKE I STRUKE o kojoj ste nas LAGALI!
HOCE LI ON U ZATVOR ILI NECE ??? SILOVAO PA ZAPALIO ZRTVU ... BOSNJO TOLERANTNI !!!
Ovaj Mandić pravo nevinašce. Kao nema upliva kad se postavljaju direktori. A već se za svaku funkciju unaprijed zna koja je stranka dobila koju ustanovu, stranka kontroliše Upravni odbor i svi to znaju....i vazda samo 1 kandidat na konkursu. Sve po zakonu
Garibija ministar bez pripravnickog
PREDSJEDNIK i Vrhovni komandant Alija Izetbegovic se i u najtezim danima rata 1993.godine kada su srbogenocidassi najvise kidisali i napadali na nasu drzavu i posebno na Glavni grad Sarajevu uspio da obracuna sa zlocincima i zlikovcima iz Armije BiH koji su protivno njegovoj izricitoj i striktnoj naredbi da se NE SMIJU UBIJATI CIVILI I ZAROBLJENICI ovaj SDP visokorangirani clan je ubijao i spaljivao civile. SDP je izdajnicka i neprijateljska organizacija u cijim redovima su zlocinci.