Riječ je o validnom dokumentu, presudi Vojnog suda iz 1993. godine. Sve sigurnosne provjere nisu nam dale uvid u ovaj slučaj",  PAMETNOM DOSTA
SDP je kao sto znamo kriminalna, lopovska, reketaska, nepotisticka i evo sada i zlocinacka i zlikovacka organizacija i falanga, jer u svojim redovina ima pored kriminalaca, lopova, reketasa, nepotista i presudjene zlocince kao sto je ovaj Enver Zornic koji je i pored izricite naredbe Vrhovne komande da se ne smiju UBIJATI CIVILI I ZAROBLJENICI, on je ubijao i postupao po naredbama i uputama srbijanske teroristucke sluzbe KOS, kako bi ukaljao cast Armije BiH. SDP izdajnici i petokolonasi.
@Ero79 Enver Zornic je Jagodu Jankovic petnaest dana zvjerski silovao, sa jos nekoliko ljudi, ukljucujuci onog sto se uselio u njen stan, pa je potom ubio i zapalio. Eto sta su radili islamizovani Srbi. Inace vecina pravoslavnih Srba koja je nestala u Sarajevu,i jos uvijek nije pronadjena, vjerovatno nikad ni nece, jer od njih ni kosti nisu ostali. SDA nizerangirani operativci su se pobrinuli da se ni kosti nestalih Srba ne pronadju. Jer mogu dati novu dimenziju merhametluku islamizovanih Srba.
Prikaži sve komentare (96)