Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjaši Kurtu i uzjaši Murtu, nema tu napretka ni za 100 godina, kad može Dino biti Premijer onda može sve, bez ikakvog osječaja za odgovonost, trunke obraza i dostojanstva, sva ideologija i svrha današnjeg vladanja i participacije u vlasti sadržana je u frazi; " IMALI MENE TU ", kakve strategije i promjene, sve je to isto, svi su u koalicijama i razno raznim kombinacijama.
misliš osjećaja, (ć ili č), ostalo se slažem sve....
kakve veze ima premijer sa vodovodom??? kod nas su ljudi polupalo loncice, jedan pocne srat i svi za njim a niko ne zna sta se krije iza sranja... svako treba za svoju guzicu da odgovara pa tako i direktor vodovoda...
Ma ovaj Hadžić direktor vodovoda se pogubio skroz. Možeš misliti sad kad Skaka bude gradonačelnik .
...i kad skaka pocne redom obrezivati :-D :-D
Skaku prebaciti u vodovod. čovjeg bar porodično zna šta je to hirurški precizan rez u novonastaloj situaciji !
Samo da neko na Skupštini objasni, šta je u stvari smisao noćnih redukcija? Do detalja, bez laži i zamotavanja! Od ponoći, potrošnja je manja i za nekoliko stotina puta nego tokom dana... Šta je smisao, uštedjeti možda na struji, a ljudima zagorčavati život, da ne mogu koristiti veš mašinu, praviti štete na bojlerima, instalacijama. To je bezobrazluk bez presedana! I godinama se ne osvrću na prozivke i kritike!
slažem se i usput da napomenem da je redukcija ista i ljeti i zimi, kad se narod tušira svaki dan, hlade pive i lubenice, zaljevaju bašče, krečenje i pranje ćilima i to kad najčešće nema padavina, i u jesen i zimu, kad osim nešto rjeđih tuširanja, nema ničeg nabrojanog. A ako baš mora biti redukcija, zašto onda nema u čitavom gradu osim bolnica, da i ovi majmuni kojima se ne zatvara voda bar znaju o čemu mi pričamo.
AAj avaj pomagaj, redukcije nista ne popravljaju. I onda pocnu popravljati aaaj avaj pomagaj, popravljaju, pa nemamo vode 8 sati.. Malo jadno sto je Forti cilj da se ogorcenim dezurnim hejterima uvuce u dupe, cuj daj otkaz sto vodu popravljaju. Trebao je davno otkaz kad je dolazilo po 60 KM za vodu ljetos iako je vode bilo ukupno 5 sati dnevno, ali jok, to se nije razglasilo po instagramu, nego sad daj otkaz sto popravljate. Jadni smo sa ovakvim narodom i ovakvim politicarima
valjda ovaj anonimus u skupstini nema sta pametnije reci nego da trazi ostavke zbog dva sata zakasnjenja vode.halo gdje ti zivis,kakve nebuloze mozes iznijeti.imas pametnijih inicijativa anonimusu od ovih.pozabavi se tim,mani se glupih prijedloga.
vode nestalo 15 minuta prije 9, arekli pocinju od 9 ... rekli, doci ce u 15, a dosla u 19 sati ... iz ovoga mi se cini da se ne moze reci da su nesposobni, nego samo da ne znaju gledati na sat :)
Pokušaj jeftinog sakupljanja poena. Fakat mislim da ne treba dizati toliku frku radi fule u par sati. Niko od nas nije bio tamo i ne zna stase tačno radilo. Da li je moglo bolje. Moja komsinica radi u ViK i bila je na Bačevu od 6 ujutro. Kao majka dvoje djece, vjerujem da bi ona radije bila sa njima u nedelju popodne nego na Bačevu
Nije to vise jeftino skupljanje poena, ovde izgleda danas svako moze da kaki po narodu bez ikakve moralne ili materijalne sankcije.
Može li javni tužioc pokrenuti krivični postupak protiv preduzeća VIK i njegovog rukovodstva, kako bi se utvrdilo da li ovo preduzeće izmiruje svoje zakonom određene obaveze prema građanima Sarajeva ili ih pak krši trajnom redukcijom vode u nočnim satima i da li se od iznosa mjesečnog računa stoga može odbiti 25% jer upravo tolikou 24 h traje redukcija vode.Da li je cijena kubnog metra vode u BiH ujednačena i da li je u SA opravdana s obzirom na nivo usluge VIK-a.
Tesko da ce to tuzioci sami uraditi. Jedino kada bi gradjani sami podigli tuzbu, kao onaj lik iz ZG sto je tuzio njihov Holdig u vezi cijene odvoza otpada i dobio.
Sve si u pravu i sta dalje. Posslusat te nece i koji je vas sljedeci korak. Ako ste istinska opozicija uradite nesto konkretno. To sto ti pricas govore i gradjani al oni ne mogu puno(za sada). Uradite nesto il prestanite davati samo dijagnoze. Vi ipak primate pare poreskih obveznika . Cekam nesto konkretno.
Šta konkretno? Šta je vama konkretno? Vi idioti izgleda da ne znate kako uopšte funkcionišu vlast i opozicija. Šta konkretno može uraditi opozicija, osim da priča? Bilo koji zakon, bilo koja odluka, imenovanje, smjena itd. zahtijeva većinu. Većinu ima vlast, a ne opozicija. Kako ste tako retardirani pobogu, da apsolutno ni u šta se ne razumijete, a imate komentar na sve?
dobro reče, tako su nesposobni da ne znaju ni izvinjenje napisat..al neće se to promijeniti forto ako vi dođete ili kmeri, sumnjam
hadzicu je "svemoguci" bakir dao lagodan zivot i sve (po vlastitioj izjavi), iako ne zadovoljava potrebne reference na tako odgovornu funkciju, čime je oteo hak mnogim kvalifikovanim kadrovima i čime je nanesena steta cijelom dzematu, za sto ce naravno biti pitan i odgovoran i jedan i drugi koji sebe smatraju velikomuslimanima. jel vako il nije, po islamu.
Meni je vodovod sje*o seksualni zivot..
Ne mojte ukidati redukciju ako boga znate pa po tome je Sarajevo več brendirano u svijetu.Više je poznato po tome nego po ubistvu prestolonasljedika Ferdinanda.Treba dodijeliti 6-aprilsku nagredu direktoru i rukovodstvu VIK-a-
Ja sam galasao u posljeenih nekoliko godina za ovu stranku...trebalo bi im dati vise prostora da vidimo sta mogu, a da se skinu ovi nehljebovici
SARAJEVO SMRDI !!!
Smrdiš ti papak
Dosta više redukcija... neću da živim u gradu gdje iza 12 nemam vodu, a uredno platim čitav račun !!!
Otkaz direktoru.