Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojne nas ti vuc matereti..
📸
"Dodik je nekulturan" , auuu Forto ljut kao maltezer
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je Dodik samo nekulturan, onda si ti jedna glupa konjina! Eto ne znam šta bih ti više rekao!? Zar do te mjere nemaš gram pameti!?
klosar
Forti FORTI nesmije komentarisat Dodikove ispade ,daleko je on od nekog patriote.Koliko vidim dase najvise boji za svoju fotelju.......
Forto bi bio dobar predsjednik udruženja dezertera cjele Bosne i Hercegovine . . Mislim da bi ga i Dodik prihvatio kao takvog da predstavlja i Rs.
Da imamo sta korisno od amrike pa hajde…
najgrublje sto smije reci je da je Dodik nekulturan. Lik je tragi- komedija
Ne mogu SDA i kompanije sekunde, ali kakva ubleha je ovaj tip, to je cudo jedno. Kao da je s Marsa pao.
Što Emela gura ove ublehaše. Daj neke uspješne apolitične ljude mani se ovih pojavica(svih vrsta političke orjentacije).
bolje da je nema ako od tebe zavisi. *ebo te onaj ko te doveo. nema ovaj narod ništa sa tobom idiote. kupi se odakle si došao.
Beskičmenjaci, ulizice, antipatrioti i obične iskompleksirane pudlice međunarodne zajednice
Vi trojkaši vučete i drzavu a posebno Bošnjake unazad...
Ti si pic*a
Glupo je sto je Bosna podeljena prema teritoriju. Po tome su Srbi zasad pobjednici. Ali gradove drze Bosnjaci i po tome su oni pobjednici. To znaci Srbi su pobjednici teritorija a Bosnjaci stanonistva.
Istina je da vučete državu,ali ne naprijed,nego unazad i to u veliki ambis...Dodu neću ni komentarisati,Amerikanci cionisti...Hvala toliko od mene
Za ovoga je GLUP preblaga rijec
Sta je lik rekao pogresno? Smeta vam sto nije nacionalista i lopov koji jase na identicnoj matrici kao Bakir zadnjih 30 godina? Izdajnik? Sta je prodao? Tuzbu protiv Srbije sigurno nije :) Dezerter? Mozda nije bio u trezoru, a u 2024. patriota je onaj koji gradi pruge, pomaze porodilje, vrtice, a ne ubija ljude respiratorima na kojima je oprao koji milion! Dozovite se ba vise dosta gluposti i ogranicenosti
Začepi ti rektalni uvlakaču, hahaha