Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svestran ovaj Džeko, nema šta. Šta sve čovjek stigne ...
Ja naslova i g0vana.
Vidi Džeke, vidi Džeke.....sad je jasno zašto ga ovi Bošnjaci toliko vole. Caco, Džeko, Mevlid ... kakav izbor \"heroja\"!!!! Sve govori o njima, zar ne?
OVAKO SE SIRI GURBETOFOBIJA JADNICI JEDNI
isti fazon je bio s mladić uhapsen......
kakve veze sad ja imam sa ovim???
TREBA SUDITI TOM ISLAM-TERORISTIČKOM FUNDAMENTALISTIČKOM FUDBALERU EDINU DŽEKI. UBIO JE NA DESETINE HRVATSKIH CIVILA U SELU TRUSINE, KAO ŠTO JE KLAO I U OSTALIM SRPSKIM OPŠTINAMA.
Toooo Džeko svaka ti dala , ruke ti se pozlatile
hahahahahahaha
Manite se ljudi ovoga hahaha,nego jana gostuje u subotu na bazenima hahahah ko ide lajk :P ;))) pusa Tvoja princeza tvoja nova zvezda :))
Dzeko bio vojnik sa 7 godina. Svaka mu cast.
Džeko zabio hrvatima nekoliko, svaka mu čast!!!
ne radi se o dijamantu halooooooooooooooo oj Boze
@realista koji si ti bolesnik...hehehehe...ko da ti je Radovan nesto u rodu
Bog je meni danas reko, da nijesam Edin Dzeko, ja se zovem sad Nemanja, od plemena Simeuna, koga ubi Turska suna. Bio sam dijamant,a od danas sam bruseni briljant.
Samo da se pok*akim na sve HVO i SRS PRIMITIVCE! Da
@realista ne preskači terapiju