Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odluku si donio nakon sto si popusio izbor za predsjednika SDPa. Sad lagano ide promjena stranke, u tvom slucaju po 7. put.
Seoska varalica Edin Delić je stranački preletač bez presedana: Edin Delić – političar bez ideala: SDA, LDS, Narodna stranka Radom za boljitak, Naša stranka, Komunistička partija, SDP…
Jedan je Edin Delić. Rekorder koji je promijenio čak pet stranaka, a SDP je šesta na listi. Deliću nijedna politička opcija nije odgovarala, jer svoje lične interese nije mogao ostvariti niti u jednoj. U vremenskom periodu od samo četiri godine, Delić je promijenio čak 3 političke stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otprilike lik koji kad nije po njegovom , odlazi. To se prijatelju zove demokratska volja vecine, a ne "dajte mi moje igracke, ja se vise necu igrati".
@SA1964 On nije ulizica i ima stav. Pitajte Lukavcane koliko je uradio za njih i sta je SDA sve pokusala da ga skine. Covjek je na pravom putu i to je ono sto generalno lose kod nas. Svi pricaju o nekim apstrakcijama tipa "nije dobar, mijenja partije" a niko ne moze konkretno da navede sta je lose uradio, a dobrih stvari je napravio kamaru!
@SA1964 To se zove štimanje svega u stranci. SDP je prekucao SDA što se tiče ovih internih izbora 😂😂😂
Edinovo malso nije za ramazana, ali umije nešto napraviti i za građane. Medo, Maša, Podrumčić, Čerga i Rumenige nikad plate nisu zaradili osim u poslaničkim klupama, niti su ikoga na megdanu na izborima pobijedili. A mogu filozofirati danima i smišljati načine kako da zahvate sa budžeta.
Ovaj mijenja stranke ko čarape
SDP je jedina partija koja može spasiti ovu zemlju,e sad kad ce tutkumi koji zive u ovoj zemlji to shvatiti ne znam,ali znam da ce shvatiti samo se bojim da ne bude prekasno i da se vise nece imati kome spasavati.
Vlatko Lagumdzija je grobar SDPa
Lik skontao da nije ekstremista. A SDP kao sljednik komunističke partije po definiciji komunizam je ekstremizam. U SDP se ekstremno bore za fotelje duboko ispod demokratskih načela, što je čovjeku očigledno zadmetalo. Odipa se ovaj SDP ko dječija guza. Za par godina na nivou stranke ta BiG.
Ode SDP U PM
tog debila istjerajte iz stranke tako da se sve praši za njim, al odma
Kako su neki ljudi neljudi. Ako nisi prvi ništa ne valja. Providan si ti Deliću.
Ne znam gospodina ali zar nije on bio nezavisan kao kandidat za načelnika a nakon sto je postao načelnik presao u SDP i na neki nacin izdao one koji su glasali za gospodina koji nisu ni u jednoj partiji
nek se SDP oslini na Cengica. Masica.Magazinovica donijet ce im glasove kao sad na izborima..oni bi da vkadaju a drugi da im donose glasove
Gledaj SDP botova al' pljuju. Lik raskov'o SDA 2x, gdje SDP nikad nije napravio takav rezultat i onda se Mašić-Čengić-Magazinović nađu da nešto pametuju a skupili svi zajedno manje glasova nego ovaj lik.
Sad će vam ostati SDP u Sarajevu pa se preko njega uvaljujte u parlamente i domove naroda 😂😂😂. Čitav TK će se odvojiti sada i da su pametni mogu ujediniti TK stranke da ometu na sljedećim izborima. SDP od kako je Lagumdžija došao nema veze sa radnicima 😂😂😂
ne radi se to tako Edine. Hajde prosetaj.
Edin Delić i njegova zbirka dosadašnjih stranačkih knjižica: SDA, LDS, Narodna stranka Radom za boljitak, Stranka Za BiH,Naša stranka, Komunistička partija, SDP… U njegivim selu za člana predsjedništva ubjedljivo pobjedio Džaferović, sve rečeno...
Znači ovaj preletač opet mjennja stranku, sada ide sa Lagumdžiom u onaj SDA-ov Pokret. Pa ti Edine imaš više ptomjenjenih stranki nego Ćiro Blažević kao trener fudbaldkih klubova i reprezentacija.
Steta, sretno. I to je demokraija, imas pravo da ides.