Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako normalan to priželjkuje, ali, sudije u Hagu imaju neku svoju računicu. Mi koji mislimo da je genicid izvršen u više općina u BiH, nismo u prilici da sudimo, nadamo se da će biti osuđen i to je to.
Ocekivati u najmanju ruku i presudu za genocid u Prijedoru. Povecanje kazne nista ne znaci kad doticni ni 40 god kazne nece dozivjeti. Cinjenica je da se genocid desio na cjelom podrucju RS ,a presuda etnicko ciscenje je genocid u genocidu.
Jao ljudi brate mili, sa čim se bavite, toliko problema u BiH tekućih, ovom glavno hoće li dobit doživotnu ili 40 godina. Kako god okreneš neće živjeti ni doživotno, a ni 40 godina, on će svoju kaznu dobiti gore, i to bezbroj puta goru od doživotne kazne ili 40 godina. Karadžiću čeka te goriona majstore...
Genocid u Prijedoru / Kozarcu je obavezno - sve drugo je sramota !
Napravili su Genocid u citavoj BiH
Lijepo je priželjkivati...hahahah