Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preduga kazna pa srbi za silovanje dobiju 1-2 godine pokušava se izjednačiti zločin i udovoljiti srbima i hrvatima pa se ovim ljudima daju veće kazne kao da bude i Bošnjačkih zločinaca naravno njih nema toliko kao srba i hrvata pa se daju veće kazne smješno da ne kažem žalosno a naravno da treba kazniti i ovoga čovjeka to ne osporavam
Ako je Hrvate, i nek su ga osudili. Ako je Srbe, eh pa, nije ni poslije 2. svjetskog rata niko odgovarao za zločine nad Nijemcima.
Osuda svakog zločina bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost !!!