Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sad kmečanje Srba...nije dao Edhem da ga koljemo...belosvetska zavera...samo Srbe osuđuju...bla bla...
@BulevarRepublike, @Kikseru, @MostarskiRambo, @trozubi, @Derime……………….Srbo pokatoliceni providan si.
@BullevarRepublike Ko si ti klipane jedan da se zalažeš za nešto? Obična "pena" koja od svog jada ne zna šta će pa misliš trovanjem po portalima da privučeš pažnju. Jadno,čak i za Srbe jadno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tužno je to. Ako je zapaljena crkva i ubijen sveštenik na srpski svetac. Ako su stradalii stari i djeca... Neko mora odgovarati makar najbliži i najrođeniji bio. Ovo je juli mjesec 1992. godine.
Na TV se jasno videlo da u Sudu Bih sude nepismene sudije. Neka ludaća je u kratkom obrazloženju razloga za odluku iz presude pametovala bez veze a morala je iznijeti odlučne činjenice i dokaze da opravda odluku. Tako se ne sudi. Jadna je Bih sa nepismenim sudijama.
Da je NATO pakt dozvolio nastavak Breza 93 kad smo ocistili potez od Rogoja ,Trnova i zauzeli Bjelasnicu i Igman od islamskih terorista, Hrasnica se spakovala da bjezi, spojili bi sve od Vojkovica do, od Ilidze pa do Grbavice. Medjutim, svijet nije dao. Isto kao sto nije dao da udjemo u Bihac kad smo bili na 10km od istog i kada su Gorazde proglasili za zasticenu zonu. Tako da, dovoljna kazna za zlocine terorista oko Trnova je operacija Breza 93.
*Lukavac 93
EDO je heroj, to je sud i pokazao, i dKazao. Armija nije cinila zlocine sistemski,. Ako jesu pojednici , onda treba da odgovaraju. Jos jedna farsa da je postojalo sistemski je pala evo i na sudu.
Užasno, slati na Goli otok i zbogom. Ali istovremeno... volim se sjetiti strah u ocima kad se HOS spomene negatorima... Sjetite se Gradiske, Popović Polja i Trebinja i reci te hvala sto nam je Bog poslao Tudjmana.
Još jedna pobjeda boraca BiH, protiv lažnih optužnica iz republike šumske , da ti bog da zdravlje Edo i tvojoj supruzi takođe .
Dobro je ovo sto su ih oslobodili. Samo se jos vise ucvrscuje mrznja i dijeli Bosna ovim odlukama.
@BulevarRepublike, @Kikseru, @MostarskiRambo, @trozubi, @Derime……………….Srbo pokatoliceni providan si.
Admine - u čemu je problem? U istini?
Ko zna Edu zna da se radi o čovjeku
ako mogu.......neka spavaju mirno
Bosanski sinovi!!!! Jedna si jedina!!!!🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ne znam ni sto su peglali ljude bezveze ccc.. Pa i majke su nas ucile "sine ako te ko prvi dira uzvrati mu".