Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka rade reprizu vijesti od prije deset godina, i naravno vizu reprizirati po četrnasesti put.
mogli su pitat gradsku upravu da im da onih pola miliona za docek, a da oni za uzvrat pustaju novogodisnju epizodu Vize za Buducnost, da svi zajedno gledamo pred BBI-em.
@bezimen ja bih došao kad bi pustili Valtera.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nema vise rubrike vijesti iz svijeta, sad samo domaci prilozi, Bakir, Dodik, i trotoari.
Gledaj ti vozilice..
Mogu i sad ubaciti Zlatka L. da drži monologe.
akobogda da ih ukinu, da se kutarišemo bar jedne nepotrebne institucije
gasi govna i reprize konstantne, pustite malo Đeknu, Vizu....... BIH treba jedna javna Televizijska stanica ne 60
Ugasite javne servise.. prestanite nas muciti.. nit ih ko gleda..nit koga zanimaju.. a svi smo duzni placati ih.. i opet nemaju banke u kasi.. Gasi mjesalicu, smotaj kabl.. vozdra
pa zar ove televizije jos postoje ??
hahhah.... vidi busa bhrt kao da je iz muzeja dovežen.
Jazuk veliki......ne znam sta cemo sada 😁
Unistice Bosnjak drzavu samo da ne mora platiti pretplatu. Nema BiH ali zato svaki mjesec 8 KM u dzep
samo se žale i kukaju a 80% ljudi koji rade u sivom domu ne rade ništa rade na izmišljenim radnim mjestima ....samo je sead zećo svjevremeno direktor pio-mio uspio zaposliti više rodbine u pio od ovih u javno servisu.pio 140 zaposlenih zeća rade plus čitavo njegovo selo kod trebinja......slično je i u sivom domu kako je koji direktor dolazio tako je i zapošljavao tako imamo čitav bugojanski,ilijaški,sandžački okrug itd....na biro kao svi normalni!
Televizija za koju još samo donekle Sarajevo plaća pretplatu kao takva i ne treba da postoji!
I Sarajevo je placalo dok je moralo. Cim se omogucilo i Sarajevo prestalo
to smeće ni najveća budala u bih ne plaća.
_ BHRT je dovedena situaciju da je proizvodnja programa postala gotovo nemoguća misija, a sve češće se spominje i prestanak rada ove kuće. BRUKA! OVO SU NAM NAŠE VLASTI DALE!
koja budala trebaš biti da pored stotine znanstveno edukativnh svijetskih programa gledaš palamuđenje nekog bih političara s jedva završenom osmoljetkom ili partizansku eskadrilu u današnje vrijeme. niti im plaćam, niti ih gledam.
Nema više ni LP ni lige EU...skijanja...uopšte međunarodnog sportaSad če mo bar da gledamo prenose iz donje zabiti .visoke jel.istočnog Prnjavora ......al če to biti utakmice.. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahh
zar ih neko gleda. joj priče ovo je ukidanje države. državna televizija neka se izdržava iz svog rada tj. marketinga i kodiranih emisija koje se plaćaju. doduše tamo nema novinara koji bi napravio neku emisiju za gledanje. dovedi majmuna u studio i on drvi. najjeftiniji mogući program i ne traži puno pameti. novinari ko tocila glupi
Nigdje na svijetu se javna televizija ne izdrzava od svog rada i marketinga.
@WalterW Ali ih i nema 5 na jednom radnom mjestu ko u sivom d.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hopa , hopa , hopa ebu nas evropa . . . . . . .