Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode na jedan grand slam i pauzira tri mjeseca, fataj se rekete damire
Joj kako ti meni dzumhure ides na živce malo je reći
Bravo Džumi!
Tacno, :D i nema nista ljepse nego usreciti drugoga.. jos pogotovo dijete.. onaj neprocijenjivi osmjeh... ta sreca u ocima... e to nema cijenu... :-)))
hajde se svi uzmemo za ruke, prekrstimo noge sjedemo na travu sa cvijećem u kosi i govorimo om om ooooooom.
@AriaScorpio hahahah to bi nesto pomoglo....??? A joj a trava mokra.. nahladit cemo ........ Ne, ja sam za nesto drugo... hajde da svi danas urade neko dobro delo... ne mora to biti u param.. ili necemu sto ne mozes.. nego ono sto mozemo.. pomoci nekome.. lijepu rijec reci... sve zavisno kome se sto nadje na putu. haha pa cete vidjeti kako se zadovoljstvo osjeti u dusi.. ;-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Treba malom glupanu i prodavaču mečeva reći da je dobro dijelo stvarno dobro dijelo ako se obavi bez kamera, u protivnom je marketinški potez.
djelo*
bravo
Bravo Damire👏👏👏