{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Džumhur posjetio djecu u JU Mjedenica: Nema ništa ljepše od saznanja da ste usrećili nekoga

8.9.2017. u 10:26
448
25
Džumhur posjetio djecu u JU Mjedenica: Nema ništa ljepše od saznanja da ste usrećili nekoga
448
Najbolji bh. teniser Damir Džumhur danas je posjetio štićenike JU Mjedenica.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Džumhur je uprkos brojnim obavezama i napornim putovanjima i turnirima izdvojio vrijeme za posjetu Mjedenici, gdje se družio i igrao s djecom.

"Drago mi je što sam došao ovdje, što smo proveli vrijeme zajedno i igrali se. Svima je bilo lijepo, to djeci puno znači. Dolazit ću ovdje i s njima dijeliti lijepe trenutke. Samo nekoliko dana sam u Sarajevu, ali sam pronašao vremena da dođem u Mjedenicu. Čast mi je dolaziti u ovakvu ustanovu, zahvaljujem se ljudima koji rade ovdje. Nema ništa ljepše od saznanja da ste nekom pomogli i usrećili ga", izjavio je Džumhur.

Naš teniser je povodom sedmogodišnje saradnje sa BH Telecomom i posjete JU Mjedenica zajedno s kompanijom poklonima obradovao djecu.

Zadovoljstvo i zahvalnost Džumhuru izrazio je direktor JU Mjedenica Selmir Hadžić.

"Damir je veliki prijatelj ove ustanove, veliko mu hvala što je nakon dužeg vremena provedenog na turnirima odmah poslije povratka u BiH došao nama u posjetu. Ova posjeta ima višestruk značaj, održavamo prijateljstvo i kontakte, ali i skrećemo pažnju da sport treba djeci s poteškoćama u razvoju, Ova djeca mogu učestvovati ravnopravno u sportskim aktivnostima. Sve ovo mnogo znači jer je sport aktivnost koju preferiramo u rehabilitacijskom radu s djecom, a znači mnogo i za socijalizaciju i aktivno učešće djece u svim aktivnostima šire društvene zajednice", rekao je Hadžić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: