Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ponovo Džinlagić, SDA-ov malezijski student prosipa demagogiju. Propali politički privjesak SDA-DF je u koaliciji sa nekada mrskim HDZ-om. To su vaši politički partneri. Obratite se njima i prestanite zamajvati i zagađivati javnost vašim koalicionim prljavim vešom.
COVIC JE UNISTIO ONU POSLOVICU DA NIKO NE ISPRAVI KRIVE RIJEKE . COVJEK PROMJENIO TOK RIJEKE
nek si mu reko bas... crko bi da nisi ...
Opet stožernik o " legitimnim" , a usput bi i da to bude i po Ustavu... Eeeee , ne može to academiće , jer se u Ustavu Bih i ostalim regulama niže razine , nigdje ne pominju ti takozvani " legitimni" ... Dok ti to ne shvatiš , trebaće još vremena , ili (iliti) možda i neće...Sve zavisi kako se gleda i dokle su Ameri spremni da tolerišu anti-civilizacijsko ponašanje manjine...
Vi ste SDA,DF i SBB u koaliciji sa njima 😀😀😀😀😀
Neka ga sam sebi i ...šhi
Covic je nakon sloma aluminijuma skoro pa neuracunljiv.
Sve dok hrvatski predstavnici budu radili protiv drzave BiH a u korist Srbije i Hrvatske mi Bosnjaci cemo sami da vam biramo predstavnika dok vam ne utucemo u te tupave glave da ste Bosaskohercegovacki katolici a ne Hrvatska dijaspora i da vam je domovina Bosna i Hercegovina jer ni Hrvati vas ne vide kao svoje i neznam cemu toliko nametanje i bjezanje od vlastitog identiteta.
Sta HNS, koji je nevladina organizacija, ima da poziva jedno drzavno tijelo da bilo sta uradi? Koji apsurd.
bravo, odlicno receno
Pokusava sa dodikom udruzenim snagama razbiti bosnu. Ali sve se vrati njemu i unisti svoj vlastiti narod.
Čović lopina i prevarant
Ovaj Dženan Džonlagić je svašta nadrobio u svojoj kavazipatriotskoj papazjaniji, osim što nije rekao da njegov DF u sretnoj koalicionoj ljubavi sa tim istim Čovićevim HDZ-om.
Long live Bosnia and herzegovina ,the only main thing ❤❤
Bravo gospodine Džonlagiću!
Covic i Dodik ce unistit svoj narod utopijskom politikom o veliko Srbiji i Banovini. Isto su pokusali Karadzic i Boban, Tudjman i Milosevic. Rezultat osiromasen narod a elite politicke se obogatile. Dokle ce narod umirati da bi se oni bogatili?