Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znate li koja pjesma je dodiku najdraza.ova. da mi kupis mile motiku i vile pa da stanem kraj brnace da se slikam kraj krmace bila bih ko ona snasa iz laktasa.
sveti savo na livadi spavo doso petar pa ga za jebaaaaavo.izvinjavam se stamp.greska izbrisacemo ono za ispred.
Richard Gray je sve rekao...
Znamo mi slagat , Bosnje nama sve vjeruju..
Genocidasi nece ta montirana podvala euforu sa tom vjesticom promjeniti izvjestaj Inska u UN
Garant joj nisu platili usluge koje im je pruzala do tih sitnih sati, pa su je morali izmlatiti zajedno sa makroom.. staces nemogu ljudi da shvate da moraju da plate za nesto sto su Turci dobijali 500 godina dzabe... ha ja
a jesu jaki na jeziku ovi bosnjaci pravoslavne vjeroispovjesti strava :PP eufor se ukakio od straha,cujem masovno iseljavaju baze bjeze preko bijela svijeta.mirni budite misevi.sta je strasno malo vas naklofali trebate se vi njima izvinuti sto ne vodite racuna o ponasanju!! ljubi vas vas cica glisa nemojte se osvetiti junacine !!
izvinjavaj se majci ...
Izvinjavamo se... Premijer Genocidne Tvorevine Alex Đomba
Uh, sto je ovaj Dzombic neki \"za*ebani\" tip.......EUFOR se sad us*o od straha hahahahah....
\"Navodi o umiješanosti turskih vojnika u takav incident nisu tačni. Turski vojnici, sa svojom disciplinom, odgovornošću prema povjerenim zadacima uvijek su bili primjerni i siguran sam da će ostati takvi. Pripadnici turskog bataljona pri EUFOR-u, savjesno obavljaju svoje dužnosti u BiH, služeći svim narodima i manjinama u ovoj zemlji, pomažući svima bez bilo kakvog razdvajanja, što će biti slučaj i u budućnosti\", poručio je Ilhan. On je napomenuo da se iz vijesti čiji je izvor agencija Srna, ali i daljnjih interpretiranja može zaključiti kako su uhapšeni vojnici pripadnici turskog bataljona pri EUFOR-u.
Komandant turskog bataljona pri snagama EUFOR-a u Bosni i Hercegovini brigadni general Fatih Ilhan demantirao je medijske navode o hapšenju pripadnika turskih snaga u Banjoj Luci. \"Privedena dvojica vojnika nemaju veze s turskim bataljonom. Oni su pripadnici austrijske vojske\", rekao je Ilhan u izjavi za agenciju Anadolija komentirajući navode o hapšenju turskih vojnika nakon incidenta u Banjoj Luci. On je podsjetio na navode iz kojih je moguće izvesti zaključak da su turski vojnici bili akteri spomenutog incidenta, što je, kako je rekao, pogrešno. Ilhan je demantirao navode o povezanosti uhapšenih vojnika sa turskim snagama pri EUFOR-u, pojašnjavajući kako je komanda turskog bataljona istražila spomenuti slučaj, te došla do zaključka da spomenuti vojnici vrše dužnost u austrijskoj vojsci, te da je jedan od njih turski državljanin.
m.micu vam g.nocidnu ..kako će mo vas razvaliti i naplatiti sa kamatom za sve zločine do sad vlasi..živio general Halilović i Dudaković..u boj spremni posrem vas u žvalje vlaške..naprijed KOSOVO,naprijed VOJVODINA a MI..MI ĆE VAM SE NA.EBATI M.ME G.NOCIDNE
BIH ne postoji više , ostala je samo u sjećanju takozvanih bošnjaka tj. srba muhamedovaca
mozete nam popusiti \"genocidni\" pimpek, ako vam dozvolimo ... BiH se raspada ko govno na kisi, jos malo pa nestalo hahahaha