Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo si u Istocno Sarajevo, tamo je raj na zemlji
Nije alarmantno osim što bolnica Kasindo hoće da se uruši pod snijegom i apeluju za pomoć od oružanih snaga. Džombiću magarac jedan gdje ti živiš...
Med i mlijeko u smrdskoj sjevernoj republici.Pa sto trazis pomoc od federalnog premijera.Neka ti iz srbije dodju i pomognu...
Tako je predsedniče. Paljani nesposobni nisu mogli ni onu kasabu poravnati zbog njih nismo pobjedili u odbrambeno otadžbinskom ratu. Pozdrav iz BL!
Ovi politicari iz RS me sve vise podsjecaju na diktatore iz Sjeverne Koreje,,kod njih je sve super,nema nikakvih problema samo su sva sela u Istocnoj Hercegovini blokirana..
Kad mu je Genocidni vozd rekao da nije alarmantno onda nije hehehh.
Preduzeće Snjegovi Srpske prebacilo normu za čak 45%
Kasno je sad. Trebao je Mile rasporediti meahanizaciju ravnomjerno a ne 90% vozila u Banja Luci.
Nije alarmantno jer je sva srbadija pohrlila u Sarajevo ko 1945 da se prehrani. Opuhaše Dobrinju.
Dzombicu posalji pomoc Nevesinju preko Kalinovika ocisti kroz Ulog i preko Morina
Reče čojk;;;; ,,grad Istočno Sarajevo,, WTF
Ovo troje ministara haman nesto plaho zas.rali kod Dode. Samoih bacaju po terenu. I prosle sedmice su morali ici u Srebrenicu i Bratunac.
ma nije, sve je ok, prohodno, prodavnice pune...hahaha...ovaj Dzombić ili je lud ili zaj.b.va narod...