Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džomba, legendo !!! Otvori nam oči svima !
Jesu kršteni i koja im je slava?
Moze zamjena za tovljene pilice, sa mog profila...
prasici po 3KM za kilo , zive vage..kome terba nek zovne 066 498 720 Milojica Pusic Sokolac
Integral u laktasima nikad vise nije sjajio, a mi jos nemamo ono malo autoputa koji je u Lijevce Polju (ravnica da nema kamena da zapnes!), koji je uz to i najskuplji u Evropi po kilometru, a na to sve na entiteskoj je zemlji! Dodin sin i ortcai dobise preko 100 hektra najplodnijeg zemljista kod Gradiske + kredit + subvenciju, a ja nemam plate vec 11 mjeseci! jer je RS duzna mom poslodavcu!!!! Kome ti palamudis o milijardama i budgetu! KRIMINALCINO poslusnog KLANA nama drage Srpske! Fujjjjj
T\"okom skupštinske rasprave o Izvještaju glavnog revizora RS o reviziji Konsolidovanog izvještaja budžetskih korisnika RS za 2010. godinu, Džombić je rekao da Vlada nije dobila instrukcije od revizora kako proknjižiti komulativni deficit, već samo primjedbu da nije dobro prikazano.\" Taj isti trazi da se oduzima tamo gdje je vise dato a tamo gdje je manje damu se doda, da bi racunica bila cista. To je cisti kriminal a ne racunica.
koji ce vam k. revizija ako ne priznajete izvjestaje revizora? Pa majka mu stara promijenite zakon gdje nece biti revizije. Valjda to znate. Jeste li vlada ili niste.
Sve po zakonu ! Po zakonu? Po zakonu.... Zašto mi je to poznato?