Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tri p....c..ke ma..terine
-Kradu -kradu.........Y.e.b.e.m- im -d.e.c.i.c.u....sve iz poshtovanja prema njima..
nije tacno politicari su u ovoj drzavi pokrali i za praunuke te kupili stanove po inostranstvu tako da njima nema krize,a ove kredite ce vracati jadni narod koji ostane ziviti u ovoj nesretnoj drzavi
-gledaj ..c.e.t.a.lj.a- damije da ga -p.o.k.a.k.i.m- ,onako lezerno.
MMF je i stvoren radi kreiranja društvenog uređenja u pojedinim zemljama.I mi trebamo kao Argentina, uzimati kredite a kada budemo trebali vratiti pokazati srednji prst i nastaviti razvijati vlastitu privredu.
TO ROBOVI UZIMAJTE KREDITE. TO VAM JE KRAJ. VRATITI IH NE MOZETE, SAMO MOZETE PRODATI ZEMLJU. (SUME; VODE RUDE; TELEKOME; ITD) ODE ZEMLJA.
rekoh li ja vama da njih ne interesuje privreda bih dok god mogu uzimati od MMF-a novca koliko im treba :-)
Sta je to, prpa-prpa u tamnome vilajetu!? Zar nije privreda republike šumske na \"zavidnom nivou\" pa zasto vam onda trebaju dodatni krediti!? Ove smrde će propasti ko\' kauč i što je najgore, i mi ćemo sa njima jer živimo u istoj državi!
@Taban Bujrum: Kralju moj kad se desi bankrot (i RS - a i Federacije i drzave), a to ce se po ovome sigurno desit za par godina, idu svi kolektivno u pi.ck.u ma.te.rinu, ne samo politicari...
ma ovo nebi trebalo dozvoliti kad bi krepali od gladi djombic. spiric i sad niksic, sta li se krije iza ovoga , znam samo da rs ceka te pare najvise radi sebe da moze vracati dug koji pise gore u tekstu i da se ojaca, ZNACI KAD TREBA UZETI LOVU TU JE BIH; NETREBA IM TO DOZVOLITI STA ONI MISLE KOCE TO I KAKO VRACATI GUSIMO SE U SVOM JADU I NEDAJ BOZE DA INSISTIRA FBIH DOBILI BI AL STA SVE STO JE DOBRO ZA NIVO BIH OD RS DOLAZI JEDNOVELIKO NE ILI USLOVLJAVAJU
Samo pozajmljujte idioti vi sigurno necete vracati, nego ce te povecati poreze i PDV. Kad zemlja bankrotira onda ce te jedni drugi optuzivati. Ocigledno da niste sposobni da uradite nista u ekonomiji osim da pozajmljujete i trosite tudje pare do bankrota, sto prije to bolje, da se rijesimo gova.na.