Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj momak očito nije u toku sa menadžmentom u sportu. Sport u FBiH nma potrebnog i upotrebljivog zakona prije svega, takođe ni unutarsportskog klasificiranja po mnogo nekih parametara. Ovi " stručnjaci" bilo koje sportske provijencije, ustvari rade samo za svoju dobit. Što su lopuže ni po muke, veći je problem što su se etablirali kao " strokovni stručnjaci". KK BOSNA'''
dobar je džindo momak nebitno čiji je bio savjetnik tu je gdje je,sdp je zakleti,sva ta obećavanja će trajati do oktobra moras davati ljudima obećanja,dosta je napredovao od vozača preko savjetnika do ministra,mahalsko je dijete nije papak nekad je bio navijač Želje dolazio na sjever,više ni njega nema
A sjećam ga se dok je bio vozač u Vladi FBiH, malo kiseljaka, malo busovače i eto ga u mandatu SDP-a za pomoćnika ministra, fuj!
Bosanski san, od šofera do pomoćnika ministra za tri godine.
Toliko dugo si na toj dobro placenoj funkciji i nisi bio u stanju da pripremis (uz podrsku drugih institucija, ustanova, pojedinaca i eksperata) nekoliko sistemskih zakona iz oblasti sporta. Ali vazno je da ti poziras na fotografiji. I zato nam je sport tu gdje jeste - nigdje! Na dnu dna Evrope.