Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MAmu vam grebem, nesposobni za bilo sta osim guljenja raje..rusit cemo vas, samo poskupite, dosta je vaseg¨!!!!!!
@šnalica Prvo 33% plin, evo sad el. energija, bravo Novaliću! Noooorooood znooooo!
Mrs u pm ucjenjivacku. Kada smijenite odbore i upravnike koji dovode monopolisticke kompanije u propast i rijesite se stranackih uhljeba koji zauzimaju 90% radnih mjesta, a da ne rade nista osim sjedenja po kancelarijama, onda mozete pricati o prebacivanju troska na korisnika.
Bravo SDA! Sa vama idemo u sigurnu propast...
Prvo 33% plin, evo sad el. energija, bravo Novaliću! Noooorooood znooooo!
Hoce li poskupiti nama sto se grijemo iz hidrocentrala?
Sto ti je reformska vlada, boljitak na svakom koraku, jedan od reformskih koraka povecanje cijene el.energije, poslije povecanja cijene goriva, aferim.
A tek kad budemo morali otplaćivati kineske kredite, cijena struje će otići do neba :(
Zalite rudare a kad im treba povecat plate onda nista..Tako i sa policijom. Dva najcasnija posla treba da su placeni bolje pa i po cijenu bilo kog poskupljenja pa ce nam bit svima bolje.
Bogami Ministre i ti si prolupao. U zadnjih mjesec dana si izgovorio toliko kontradiktornih izjava vezanih za rudnike da više niko u ovoj zemlji ne zna šta je problem. Za promjenu bi mogao obavijestiti javnost: 1. Koliko rudnici duguju PIO, zdravstvo, dobavljači, koncesije...( dobro upućeni kažu cca 1 milijardu KM ) ? 2. Šta predlažeš da se uradi sa ovim dugovima ( da skupljamo sadaku, zadužimo se za kredit, pustimo da rudnici idu u stečaj...) ?
Dzindic se kladi na mrtvog konja, na njemu sjedi Bakir ali ne vidi da je konj davno umro, cestitam
brabonjcicev miniserator sve zavi u crno osim unisa gdje ima sa novalicem tal
Otpustite višak administracije u rudnicima.
predlazem da ne cekaju to nego da odmah dignu cijene, zasto cekati, sta ima veze
Razmatrajte vi pojeftinjenje plina pa da svi na plin predju...
Stegla PDA....
Samo izmisljaju koje cijene bi mogli povećati 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
A u pm, pa ima li sta da oni rade da olaksaju gradjanima ove drzave?