Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta to ti Dzindicu pametujes,pa valjda i budala zna da ce sniziti tih 9.6%,ja mislio ti hoces nesto pametno da kazes da smanje 20%najmanje zbog blage zime i velikog pada cijena plina i nafte u svijetu,neznam uopste sto si se javljo i to novinari objavljuju,glupost prava.
A digli temperaturu u sistemu kao da imaju viska gasa na bacanje...mozes przit kobasice na radijatoru......kao da je -50 napolju! Cemu ovoliko bacanje plina???
Joj fakat da ga hoce maknut vise da ga ne gledamo i ne slusamo. Tri autoradia sam cupao i razbio kad sam slusao njegove izjave... Covjek je beskorisan ko ameba a ministar u tri pm...
Šta ovaj naređuje,plin od prošle godine poskupio 120 posto ,a ovi umanjili za 10 posto i on se još hvali.
Centralno je najbolje grijanje i točka
Jel ovajn Džinić sbb ovca? Koji su ovo uhljebi
Hoce. Sve trce i udaraju se nogama. Drzace oni visoke cijene koliko god mogu, pa i duze od toga.
Ovo Keba ministar
Najveca pi zda bh politike! kad ce struja poskupit zar to nije neminovno(januar 2022)? ha majstore? Zasto plin nije pojeftinio 20% koliko je i trebalo? Ti si sposoban samo derat nas Gradjane za koje se zalazes i ti i stranka ti u tebe. Da se hos vise maknut dosta nam Becirovic sada...
Jadni smo ti mi kad nam je ovo ministar!!!
Zasto ste dizali cijenu plina vi iz Vlade Federacije Dzinicu ?
Smanjiti cijenu općenito grijanja u Kantonu Sarajevo. Digli su ih do maksimuma niko ne misli na narod!!!!!
Ma kakvi mora dezerter forto da dadne ocevoj firmi pare a i valja 700mioKM kredita vracat koje je digao