Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta ima da se pitaju kad su do juce rusili istu tu R.Srpsku a i ima vas ko za 1 folklorno drustvo xD
ne to je onaj sto ti skako po m.ateri xD
Jesu li Bosnjaci uopste konstutivni u manjem entitetu?????? Niko ih nista ne pita, cak i dom naroda ne znaci nista za velikosrbe?? Vrijedi li Dejton jos ????
bosnje su manjina u R.Srpskoj,tako da sta vecina odluci,manjina mora da postuje xD
\"Jučer je i Klub Bošnjaka u Vijeću naroda RS-a napustio sjednicu i nije glasao za izbor novih pet sudija Ustavnog suda RS-a, koji su i pored toga dobili većinu na Vijeću. ..\" Evo krsenje ustava BiH za izbor presjednika ustavnog suda??!! I pored toga sto su u domu naroda, Bosnje nisu glasale.. Sta Sipa sad radi? Treba ponistiti Dejton!
@hahu Jeste musliman,ali im nije po volji,jel nema bradu i ne nosi kratke pantalone xD
@bh patriota: pa dzerard selman je valjda musliman?
je li to onaj sto je oteo zemlju komsiji ???
Pa dajte ljudi imali i jedna funkcija u manjem bh entitetu da je pripala Bošnjacima. Klasični aparthejd pod palicom fašisoidnog Dobrice Ćosića i njegovih potrčkala.