Komentari (457)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generalni pušač SDA bagri , kurva trotoara
gdje se puši za sekreatara, da i ja popušim?
Već godinama smo društvo kojim upravljaju nepismene, bahate i kriminogene političke elite, koje su u "državi za sebe" okupile isti takav stranačko-administrativni aparat. Oni nas mogu vrijeđati, smijeti nam se u lice, lagati nas i pljačkati, a da im se ništa ne dogodi. Dženan Selimbegović je samo elitni izdanak, produkt društva u kojem nepošteni upravljaju poštenim, nepismeni pismenim, a bahati skorojevići ljudima sa dostojanstvom.
Kurva trotoara
@SDAcigan jarane ovaj u EP nije mogao nikog zaposliti. On je “kriv” sto ke sanelu kuravu staru navrijeđao. U EP su samo mogli zaposliti zukic i kukic niko vise zato su i uklonjeni. Jedan je uklonjen skroz iz politike drugi je nazalost ostao osnovao svoju stranku. A sto se tice sposobnosti ovom se vidi na faci da je debil al nije ga lijepo optuzivati za neko zaposljavanje s kojim veze nije imao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ocekivati?! Pa to je SDA bagra!
Fuj, i hajd ti oatani u takvoj drzavi jos 5 godina!!!Mijenjajte bandu u oktobru, glasajte za bilo koga samo ne za SDA
Dabogda bio do smrti, ebala vama SDA sve svima koji glasate za nju!!! A i vama sto mislite da ste pametni pa ne glasate nikako!!!
Brat Musliman, zaslužio je novi mandat!!!
Bakire dragi, šta nam ovo radiš?
Baketova ku***ca i potrcko!!!
Sto vise njemu produze mandata on ce vise produzit trotoar ispred predsjednistva!!
Bakirov potrcko i poltron, pertlice mu vire iz Bakirove guzice! fuj, gadi mi se gdje zivim!!!!!!
Šta drugo reći već da je baketov potrčko. Mladi nam i odlaze iz države zbog ovakvih kao što je ovaj nesposobnjaković.
Vladajuce porodice u SDA su svjesne da ce ove izbore izgubiti, pa zelene podanike i poslusnike ubacuju gdje stignu i osiguravaju im poslove, jer znaju da bi kod nove vlasti i poslodavaca zbog svoje (ne)sposobnosti ostali bez posla prvog dana
Jel ovo ona bakirova polovnjaca
Bakirova polovna drolja... 😂
Tako to radi SDA.Umjesto da ga sankcionisu,oni mu produzavaju mandat.
Levati
Klix plaćeni portal
Arapi za 20 godina napravili Dubai, a mi trotoar ispred Predsjedništva.