Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li dobiti i aerodrom na carsiji :)
Cengic gori od osmice, lik kupio dimplomu na divljem faksu u RSu
Ova predizborna obecanja bez ikakve podloge su nakgora. Gdje ti je studija isplativosti, izvodljivosti, prioriteti.
Mislis da ce grad to renovirati od novca gradjana, tj onih koji placaju porez. Neces ti, VI politicati renovirati.
Čak i kad bi se renoviralo, šta misliš koliko bi se SDAovaca moralo ugraditi u profit prije nego renoviranje uopšte i počne? Uključujući i ovog.
Hoće li iko preispitati Svrakice za kafanu u At Mejdanu i Kafanu na Zmajevcu sto su dobili na korištenje od općine stari grad,na osnovu čega?
Ja sam toliko simpatisao onog Čengića dok nije rekao ono za GPS do Sebilja. Eto nek je on iz Sarajeva, ostali ne moraju ni živiti, nek crknu. Tu si druže pokazao pravu sliku šta misliš o drugima.
Hajmo redom, u Registru boraca ARBiH NE POSTOJI osoba sa imenom i prezimenom Dženan Selimbegović. Dio je stranke otkad zna za sebe, samo mu nogice vire iz Bakirovog pakasa. Bazene na Bentbasi su sabotirali sda mudzahedini koji su rekli da se tu moze graditi samo dzamija i mesdzid, javno Hadzija rekao! Kuda on konta provuci taj lift, kroz tudje basce i avlije?! Javno preduzece uhljeba, to misli, uz pranje para za nabavku mehanizacije i opreme...Ne mogu dalje, nemam vise zivaca...
Hjooo Dzenana varalice, sve ce on samo da ga izglasamo 😂🤣😂🤣
E cuj oni ce nesto izgraditi,a u ovih 25 god.unistili sve sto su dotakli od grasa pa na kraju fabrike duhana koja je u ratu najvise valjala borcima.I oni mi neki patrioti.Onakav gigant su unistili zarad svojih koristi i ono ce nesto sad graditi.Boze sacuvaj zar ima iko da ovom nesposobnjakovicu vjeruje!
Dzenan predstavlja postenje, Cengic muljo sa Hadzibajricem, dobro bi bilo da neko posten dođe u Stari Grad kao sto je Dzenan.
Jasta nego posten, otvorio 100 kvadrata trotoara ispred predajednistva za 300 hiljada, kvadrat 3 milje, postenije ne moze
E cuj mu reference bio u Armiji Bih,je li bio ranjavan, je li im to daje za pravo da kradu 30 god.Bakirova i Sebijina skola.Covjek samo bio dobro uhljebljen sve ove godine preko stranke.
vakat je - hahahahahahahahahahahhahaha
Produzena ruka krimi Hazibajrica
Tvoj gazda bakir odveo je narod u najveću bijedu u EU taman im ostaje još da skaču u taj batal bazen
Haha joj suplje
ostavi se stadiona, rješavajte one ornule fasade na svakom koraku i čistoću na čaršiji
cini se normala lik, ali ce vjerovatno izgubiti
I ja bi tako, od građana i poreskih obveznika da gradiš i renoviraš što nisi rekao biće neka fabrika, proizvodnja, pa kad se zaradi i zaposle ljudi od toga praviti i renovirati, joj što ne mogu šuplje i nabacivanje cvika ko fol ja pametan
Hahaha ovi politacari sta obecavaju do sad bi nam Njemacka pozavidjela...