Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje ovog nadje hahahaha
Dzenane,ti si obicna rupetina,poznajem te dobro,kako te nije stid da pomislis sebe sam da guras za poziciju gradonacelnika.Bez ljutnje nisi ti dorastao tom poslu,
bakirovi bombaši
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gonite se u pm svi vise
Do koje mjere su ovi smradovi iz sda evoulirali da vise nemaja ni gram morala nego ovako javno krenu da baljezgaju pa to stvarno nije normalno sta se ceka kad ce i rest od smradova bit pohapsen...
Kada stavi naočale, skoro pa da izgleda kao čovjek.
Je li onaj Vedad Deljković iz SG šiptar ili sandžaklija?
kreren
brate mumine poslije izjave o fadilu novalicu,kao nevinom covjeku ,ne zelim da te slusam vise ni sekunde
Pravi SDA bot. Bez karizme.
Gdje ovoga nađe 😂😂😂😂 Ti Irfanu Čengiću ne možeš cipele čistiti, što su i izbori pokazali, drži se otvaranja trotoara ispred Predsjedništva, to ti je krajnji životni domet.
predala se sda
Bakir i SDA. Selam nametnuti
Samo SDA
Ma ništa nije sporno. Samo rođo već si jednom zijano i to je to. Pomiri se sa tim
Primjetio sam da klix blati sve što nije SDA. Nor botovi u komentarima zezaju sve što nije SDA i kažu da je Dino Dinokio.
Gušteri vladaju SADom jel? NE znam koji botovi ti farmaju pluseve, ali očigledno nemaš veze sa vezom.
To je bio sarkazam ba
Joj sad ce oprati sa politicarima do izbora.
ti si kafe kuharica Baketova
TBJ
Jao brade, Boze pomozi nam!