Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovi iz DF-a i SDP-a se vise sasrase kritikujuci vlast. Kao opozicione partije imaju i pravo i duznost pozvati narod na ulicu, jer ovo zaduzivanje bez ikakvog smislenog cilja, osim da napuni i onako prepune dzepove lopovima. Svojoj djeci i unucadima ostavljamo problem koji ce biti visestruko tezi za rijesiti nego ovo sto imamo danas. Zato je skidanje glava jedina opcija da se zaustavi unistavanje drzave specijalnim sredstvima.
Koga ce zvati? Izadje 100 ljudi i automatski zabiju autogol jer vlast kaze eto vidite da vecina podrzava rad Vlade.
Ebem vam djecu nerodjenu, da Bogda vam trebalo za lijeka, plata ovaj mjesec vec manja zbog vaseg j.e.b.e.n.o.g poreza. Uzmite mi i ovo sto zaradjujem da odmah umrem od gladi da se ne patim
Fahro je isprdak i pudlica lidera Bosnjaka, izvjesnog Bakira Izetbegovica.
..Jelkaaaaa...muuuuuuuuuuuuuuu....
bakir šuti, fadil šuti..misle da se tako neće nikom zamjeriti al se žestoko varaju, ko šuti taj i moć gubi zna se