Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ljudi, kakvi bi trebali biti. kapa dole sve i jednom.
Ono kada prefix covjek ide ispred prefix vjera . Respect
Zare, gledas to kako ne treba.. ipak salje neku finu poruku..Onu ljudsku. Sto kaze zloco ovo samo u bosni moze biti udarna vijest, al jebiga.. bosna je siromasna ljudskoscu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Svaka cast, ovo je zaista primjer ljudskosti i ispravnog Islama u BiH.
svaka cast bosnjaci, zalazem se za drzavnu zajednicu srbije i bih, glavni grad da bude tuzla....
E moj Saša , s tobom se ne slažu ovi iz Basela ...!!!
Sta je ovo ja napisem komentar i on nestane
Svaka cast ovim dobrim ljudima iz Raštelica, koji su pokazali da jos uvijek ima ljudi.Vi sto niste u stanju da se prestavite sa pravim imenom i prezimenom, vasi komentari sve govore o vama. Kada ste spremni svasta pisati budite spremni da i ostali vide ko pise. Davno su rekli stari "Nikad nemoj pitati sta je receno, nego pitaj koje reko" Jos jednom hvala dobrim ljudima.
Pojedini treba da ustanu i pomenu ove ljude iz Raštelice.......i posle svega su pokazali da jos ima ljudi. A vi gospodo koji upucujete negativne komentare nemate muda da stavite svoje ime i prezime, nego se prestavljate sa nekim tamo imenima. Ako ste spremni da pišete budite spremni da javno napišete svoje ime i prezime. Jos jednom hvala ovim prije svega LJUDIMA koji su uradili ovako human gest!
Svaka čast dobri ljudi.Veoma lijep gest.
Bgm podaleko su novi izbori a nacionalni naboj u narodu drasticno opada,poceli smo da skrbimo jedni o drugima a to nikako nije dobra stvar...molim politicare da se konacno probude i smognu snage i nacina da zavade ovaj pomirljivi narod,jer ako se pocnemo miriti i slagati bice sav trud uzalud,pa onda ovo sve ode u qurac krasni!!!
PA KAD NEMA VISE PRAVOSLAVACA U OKOLINI
Neki smo ljudi, neki su govna ;)
Svaka vam cast Bosnjaci.kako vas svi za*ebavsmo,ponizavamo, zagorcavamo zivot..opet u vama neka ljudskost. to ne mogu da razumijem
svaka cast!!!!humano...jos ima LJUDI...
samo u mojoj BOSNI👍
Ne razumojem ove koji kazu da "je ovo sasvim normalno u uredjenim zemljama"? NIJE OVO UOBICAJENO NIGDJE. Ovo je za svaku pohvalu i ljudski.U tim tzv "naprednim" drustvima, opcina plati troskove za ovakve osobe, dodje svecenik, ukopaju ga on i pogrebnici i dovidjenja. A ovo je ovdje tacno uradjeno sa dusom, onako BOSANSKI!
u pravu si.na zapadu kad neko umre a niko nema da pokopa umrlog, to uradi Opstina ,ali bez ikakve ceremonije,grob bude bez ikakvog obiljezja i onda na to isto mjesto za nekih 20-30 god. ukopaju na isti nacin novog 'neznanog junaka' i tako ukrug..
lijepo covjeku odase pocast i spustise ga u zemlju.... slicno su i pravoslavci nas oko 8500 bagerima u Srebrenici
zaista lijepo, svaka cast i dobrim ljudima i Milanu sto je za zivota ocito zasluzio ovakvo postovanje. i zaista tuzno sto je toliko rijetko vidjeti ovakav odnos prema komsijama da je to zasluzilo da bude vijest. ovo bi trebalo da bude sasvim normalno i uobicajeno, a ne povod za nase odusevljenje kako dobrih ljudi ima. nazalost, toliko ih malo ima da se covjek mora oduseviti kad ovako nesto vidi. jad od zemlje.
Bgmi ga pokopaše!!!
Ovakvi clanci me podsjete zasto volim svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu :)