Nakon Figa, Beckhama, Bilića...
0
Džeko postaje ambasador UNICEF-a
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore...IMAŠ VELIKO SRCE.
SVAKA CAST SAMO TAKO !!!
F I L H O D A P U T A A A A A A ! ! ! ! !
BIO SAM TAMO NOCAS. CIJELA EKIPA I STAB SU SVRATILI I ZEZALI SE NA SAV GLAS. SVI SKUPA SA NAMA. UPADICE I SALE NA RACUN JEDAN DRUGOG. SUPER ATMOSFERA. SPAHIC NAJJACI TETKE MI. ZEZA U 16. NEMANJA KRKAN I IZGUBLJEN DECKO, SALIHOVICU VENE ISKACU - ZVIJER. ISLAMOVIC MANGUP OCAM. DZEKO NI ZALOGAJIT PITE NIJE MOGAO OD SILNE RAJE I SLIKANJA.PITA IBRICIC ASMIRA \'BEGAA JESIL SKONTO STA ONO NA ENGLESKOM\'. PA ZOVE RAHIMICA \'RAHIMAA\'. ONAJ PJANIC ISTO DA MEDITIRA 10 SATI DNEVNO. FOKUS I SMIRENJE DO JAJA. KAZU JEBACE ZNANJE ONIM CIGANIMA. KAZEM JA NAUCIO SAM KAKO SE KAZE DOBRODOSLI NA CIGANSKOM DA MOZEMO SKANDIRATI. Filho da puta!!!! ZNACI SVI... F I L H O D A P U T A A A A A A ! ! ! ! ! ! ! !
volio bi i Dzeko da je kao Ronaldo ali jedan je Cristiano...... Dzeko je najobicniji ljakse kao i vecina vas ovde.... idite cuvajte ovce i Dzeko je cuvao ovce kad je bio mlad pa vidi dokle je dosao.. i vi cete biti ambasodori jednog dana, ambasadori gluposti i gubljenja vremena... ja sam car, zar ne???
Joj kako je ovo sumnjivo pred odlucujucu tekmu kao i protiv Danske.Samo nas nesto daruju.Pred mec s Danskom nam pred utakmicu darovase cek sa sumom novca ( od koga ne mgu se sjetiti i kolikaje ebila suma ). Komentator Sabahudin - Baho rece da nam to ne bude utjeha za ne odlazak na evrospko I sad ovo i kojekakvi hvalospjevi i pozornost prije i prvog susreta
cestitke....hajd...mozda nam je krenulo nabolje....
Bravo DZeko....upotrebi papularnost da pomognes onima kojim je to najpotrebnije...svaka cast
Car mojj ..
DžekOo ..
cestitam dzeko najbolji si za ovo....od srca sve najbolje i da das go u srijedu
Izmedju ostalih ambasadora \"dobre volje\" tu se nalazi i Nemanja Kusturica, u Organizaciji koja od svakog doniranog dolara za potrebe svoje administaracije trosi 90centi a za pomoc djeci salje 10c.
Svaka cast, Edine!! :) Daj nam Boze vise ovakvih vijesti:) Lijep pozdrav
svaka cast, kapa do poda...
HALO , CIRO !!!!! ZATVARAJ SVE U KARANTIN PUSTITE SE SLIKANJA I SVECANOSTI !!! OVI NASI BOGA MI KAO DA SMO VEC OTISLI NA SVJETSKO ??? TE DZEKO OVDE TE MISKE ONDJE , SLIKANJE POSLIJE SRIJEDE A DO TADA MAKSIMALNA OZBILJNOST I RAD !!!!!!!