Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAAHHA. Citiram : ". Република Српска је била и остала вјечна " HAHAHAHAHA. Pa ne... HAHAHAHAHAHHAHAH. Vječna ? HAAHAHAHHAHAHAHAHA. Bila ? HAHAHAHHAHAHAHAH. Jao, jao, što se ismijah. Vječna srpska, nisam te prepozn'o.
Yebo kliks, fulio je mjesto postavljanja komentara... Ovom što veliča Sodomu i Gomoru je bio namjenjem komentar. Vjekovna srpska država since 1992. HAHAHAHAHHAHAHA. Jao, jao.
HAHAHAHAHA... Ovaj još gori. HAHAHAH. Aha, postoji tačno 2 sedmice više od wanna be Republike sprske.
To su naša braća Bošnjaci, to su pravi junaci, oni koji ne zaboravljaju korijene svoje.
Sreća pa pišeš na Bosančici, starom Bosanskom pismu pa te mogu razumjeti. Kazu da pobjednici pisu hitoriju, meni samo nije jasno otkud se tvoja razlikuje od drugih?
Cuj svim mojim sugradjanima u BiH i svijetu, sretan Dan drzavnosti jedine nam domovine?? Kako ce ti biti sugradjanin neko ko ne zivi s tobom u gradu vec negdje u bijelom svijetu? Kako jedine vam domovine, ako imate drugo ili dvojno drzavljanstvo, znaci nije jedina?
znaci ti si ta tapeta sto ce zabraniti ljudima kojima je BiH u srcu da cestitaju ovaj praznik. ako je otiso u bijeli svijet ko sto kazes odmah nije bosanac ? otisao je da predstavlja nasu zemlju da cuju ljudi za nas nije sjedio na komentarima i odredjivao ko je bosanac ko ne
Pogresno si ti shvatila.
Vedin status nekako najčovjekolikiji... ovo ostalo mi se čini više "reda radi".