Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sinoc mi je u tuzli obijen stan. obijen je 7 dana nakon sto sam otkazao usluge security agencije (ranije nije nikad). policija je dosla pola sata nakon poziva. krim je dosla nakon neka 3 sata. prvo sto su trazili da ja kroz balkon udjem u stan (JA PRVI NA MJESTO ZLOCINA) i da im otvorim vrata. nisu uzeli otiske jer kazu da nema mup para za taj prah i da otiske samo uzimaju kad je ubistvo. naravno da nikoga nece ganjati, a samo mi znamo kakav nam je danas osjecaj zivjeti u tom stanu.
bolje sto ti nisu umazali cijeli stan tim prahom, poslije uvidjaja bi imao nekoliko sati pranja ;)
@nalix Nije ti za to kriv policajac nego politicar zankojeg si glasao ili kojeg si doveo na vlast "ne glasanjem". Tako da ti je glup komentar i nema veze sa temom, nego ono tek da se malo pljucne...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dal rudari i ostali sagorijevaju profesionalno, godpodjo Capin ??
Ko je najbolji psiholog u Sarajevu za anksioznost i depru?
"Briga" o njihovom psihičkom zdravlju je tvoj izvor uhljebljenja već četvrt stoljeća.
Uleti Mujo u kafanu i kaže; Imam novi vic o policajcima. Ustaje jedan i kaže u redu samo pazi ja sam policajac. Na to mu Mujo odgovori; Nema problema tebi ću ispričati dva puta
glavna obilježje policije, bar u KS, je nepravda, korupcija, bahatost, nestrucnost, neprofesionalnost.
@Karabajan Inače uvjeti za policajca. A
Koga zvati kada policija ubije ?
kad vide policajca da kupuje sebi jelo u pekari, odmah se pomisli samo po pekarama vise i kladionicama, kad kontrolisu na cesti il negdje, onda odmah ne moze covjek prdnut od njih..i tako.. vec sam jednom komentarisao: nas balkance kad se zaustavi, odmah trazimo manu drotu, jel mrsav debel brkovi celav a ne da si kriv i da ni ispravan. A mito? pa sto dajete pare? plati kaznu i dovidjenja....
nisi imao prilike imati posla s nekim od njih u KS, promijenio bi mišljenje.
ovo je jedan od gorih psihologa u KS
@imim Zasto?
Samo jedno pitanje kad policajci imaju ljekarski i psiho pregled,da li je jednom godišnje ili samo kada se zaposle i to je to.
U TK., svakih deset godina su dužni se podrgnuti standardnom ljekarskom pregledu. To je stvarno prevelik period, možda svake tri tri godine bi bilo dobro...
Ma bezvez primas platu, da kahvenises i fletrujes s njima, hajd ne seri bgt! Na jeziku glumimo zapad i razvijene zemlje, a propali smo ko zeton!
Djeca čim pođu u školu koriste usluge psihologa logično je da će isto da nastave i na poslu.Demokratija i bobe .
jadna majko.
ovu treba podhitno odvest kod psihiatra 😋😁
Gospodo policajci, ako se čudite što raja piše ovakve komentare o vama, to vam je zato jer nas matretirate.
Koliko su nepravde policajci uradili običnom narodu ni 2 hadža ih ne može oprat. Kada nemaju opravdan razlog da napišu kaznu onda izmisle nešto. Stoka pokvarena.
@kentachdis necu reci da nema i takvih slucajeva ali vjerovatno je 90% onih slucajeva kad imaju opravdan razlog napisati kaznu , a taj tvoj obican covjek kaze :"Mozemo li to kako drugacije, da ne pisete".
Slažem se.. Narod je policiju i naucio da prima mito i da se bavi korupcijom. Istini za volju ima ono da on to nece prihvatiti bez obzira na to sta mu se nudi i da tog istog prijavi za nuđenje dara ilidruge koristi, međutim, malo je takvih nažalost. Iz perspektive fotelje se može oduprijeti većina ali kad se to u praksi dešava teško je ne probati komad "torte".
Ja bih njih zaposlio u PREVENT pa da vide kako je raditi u proizvodnji. Nebi imali vremena ni jaja počešati.