Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mallena, nadam se da nisi ljubomorna! Ako si lijepa, sto se ne prijavis za takmicenje, pa nam ti vrati titulu. Ja ipak mislim da si ti dosta nekulturna ili si tek "sljegla" u Sarajevo, cim se tako izrazavas. izvini ali je tako!!!
Trebalo bi sacekati sa tim vasim komentarima. Jos se ne zna razlog oduzimanja titule. Dzejla. ako budes ovo citala samo se nasmij, jer si najljepsa!!!
Lijepa je Dzejla ! Zasluzeno je dobila nagradu (a valjda su joj i zasluzeno oduzeli)
Zasluzila si to droljice!
suplja,suplja,suplja
a zavisti boze dragi. pa cura ne da je dobra nego je mlaznjak.
nek su joj oduzeli titulu,nije je zasluzila,i ne mislim da je to zato sto je ona imala bolje poslovne ponude nego zato sto se opijala,dernecila previse,trazila bogate muskarce,sexala malo previse i tako i kasnila na poslovne angzamane
ma ona je "losa" pravoo!!! "Zbog neispunjavanja obaveza oduzeta joj titula" sto znaci da nije radila svoj posao...konta ona da je superstar! ne mozemo tako u evropu!
Cura je zaista lijepa, a i pobijedila je tom istom ljepotom. Sad hoce li joj oduzeti krunu sa glave ili ne nebitna je stvar. Znam da mnogima nije bilo drago kad je pobijedila, jer ovaj naš narod je pun dušmana! Fuj!
Visoko se digla - dobro se razbila :o)
cici nijevazno kako ali imam informaciju iz prve ruke tako da nemoras sumljati direktan mail iz manile od direkcije njihove koji je proslijedjen isto i zeljki kao i meni.
e vala i nek je...
Ma ona je misica planete zemlje a to sto su joj sada oduzali titulu jebe se njoj a i meni ! Sasvim nebitna informacija to sto joj je oduzeta titula.
bb KAKO ZNAS DA SU DOBILI DOPIS PRIJE DVA MJESECA? A bilo je i neke price da se ne radi o neispunjavanju ugovora nego se "nedolicno ponasala" sta god to znacilo...
ispade da je malena ipak ljepša od Džejle:D ahahahah