Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na \"podrucju genocidne tvorevine\"porusene su sve dzamije i odvucene na deponiju,ne oskrnavljene(razbijeno staklo,natpis,obijena vrata)nego bukvalno eksplozivom srusene.Svakako da treba graditi fabrike ja se slazem,ali treba i obnoviti dzamije uinat onim dusmanima koji su ih porusili i reci da to vise nikada nece moci raditi.SIGURNO VISE NIKAD !!!!!!
halo nafurani! mnogo gledaš filmove! jesi li ikada bio tamo? džamije su najveći poriv za povratnike, pokazatelj da se mogu vratiti, da se tu može živjeti, ogromno ohrabrenje! a bez povratnika možeš fabrika pravit kolko hoćeš al u njima neće imati ko raditi. kada zatreba mogu reći da su džamije i gromobran u koji prvo udara četnički bijes, i kad god neki kamen ne završi u prozoru neke džamije, završi u glavi nekog povratnika! osim toga četnici mogu preuzeti i novoizgrađene fabrike, i kupiti bošnjačke kuće, ali džamije će ostati!
A zasto se ne obnavlja privreda da povratnici imaju od cega da zive a ne da se samo reis ceric bogati?