Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo kupi vatrogascima helikopter pa onda kenjaj
Jedini general koji je stajao rame uz rame na prvoj liniji sa svojim vitezovima! Vjecna slava i rahmet ti dusi Genrale Izete Nanicu ⚜️♥️
istinski heroj izet nanic se borio na dva fronta...protiv cetnix s jedne a i protiv ratnih profitera sa druge strane...stranka je sticeci svoje ratne profitere putem svojih seva...stavila ovog heroja na njihovu crnu listu...kao i mnoge patriote koje su eliminisali zbog obracuna s profiterima...
O, smrt bijedna! Naniću nisi ni do koljena!
Hahaahaha.Dnevna doza poezija isslammlski radikaala.
Klošaru digni helikopter ako si frajer, lahko je palmuditi i kititi se tuđim perjem, jer ti sa rahmetli Nanićem nemaš ništa.
ŠEFIKUS MOŽE DOĆI SAMO TAMO GDJE ESDEA VLADA, DRUGDJE NIJE DOBRO DOŠAO JER JE ŠE-FIKUS
Kaže ovaj kloc da je za Nanića prvi put čuo preko wikipedie
Pa nazovite jednu ulicu u Sarajevu po Komadantu Izetu Naniću, neka se ulica nadoveže na ulicu Safeta Zajke. To je najmanje što Sarajevo, može i mora uraditi.
e sad, mi, sa jalije, koji smo brananili ovu državu pokušavamo shvatiti kako jednog plemenitog, hrabrog..pravog heroja nanića, uporediti sa proizvođačem bestilja, ratnim profiterom, nepismenim krkanom, munafikom, štićenika familije čaušesku..prevljaka koji metka vidio nije. izetova pogibija je vrlo sumljiva, javna je tajna.
Cast mi je da zivim u ulici koja nosi ime Izeta Nanica , a sta je narod dobio za odbranu BiH u svim gradovima zali boze tolikih zrtava da danas ovako bjedno i jadno prezivljava
26 godina nakon rata samo o ratu pricaju.
Pa govno jedno, nisi dostojan ime Izeta Nanića u usta uzeti.
Počeli su ono najbolje što znaju, ratne teme, postavljanje plakata i loženje krezube bagre. Državica divljih plemena se lagano usijava
Kakve ti veze imaš s tim čovjekom?
Klošaru digni helikopter ako si frajer, lahko je palmuditi i kititi se tuđim perjem, jer ti sa rahmetli Nanićem nemaš ništa.
"Pobjeda je blizu, ako Bog da, bit će naša BiH, osjećam da mogu uraditi zamišljeno
baketov kucni ljubimac se javlja, jebbo pleme svoje ko god na izborima zaokruzi SDA seljacko kriminalnu oprganizaciju
SDA retorika. Rat srebrenica i selamalejk djenerali. Narod gladan mladi odlaze a oni ni sami ne znaju koliko su teški.
Sve je u igri. Nadam se da ću uspjeti i ja s njima, a onda i narod. Pobjeda je blizu, ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Da mi je snage i sreće. Sve sam uložio. Nestalo je struje. Sretno! Vjecni rahmet i sve dzenetske ljepote generale!!
Šefikus palestinac obicni, pocinje ponovo kenjati