Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda neće biti vlade i neće se dobivati novac. Kako nema u BiH pravnika da objasne ljudima da se dejtonski sporazum nemože srušiti nego se samo jedna od te tri strane mogu povući iz tog sporazuma sa svim konzenvencama. Samo budala nezna šta je to.
A zasto vi taj ANP niste poslali jos pre dve godine na primer? Nije vam Dodik bio u Sarajevu. Ili je to komplikovanije od upitnika EU?
Ma idi...
Šefko vratiće vam Srbi kad bude na Bošnjaka red da bude mandatar...neće ga podržati da je svetac
@Roentgen79d sta su to oni podrzali sto se tice BiH do sad svakako? Samo sad ce da ga dudlaju, para i kredita od MMF nema vise.
Dzaferovicu, moj si ali nisi za tog mjesta. Sve sto kazes drugi ti napisu, postavljen si jer si podoban- steta dobrih politicara koji su trebali tu biti!!!
Ni milimetra precednice
Mutavi kobjagi pokazuje da ima damu...
A kad Žile naredi moraces moj Sefko..Ti si branio ovu zemlju sto jest jest,a on je bio u trezoru..
I tako iz dana u dan. Bla, bla, bla.. Ko ispasta? Obican gradjanin u njihovoj pat poziciji i maladi odose, tako dan za danom, pred kockastim ekranom, tatatatiraaa, tatatatira..
Treba biti strategija ove zemlje da se rastereti ovolikih uhljeba ovolikih zahtjeva laznih boraca i drugih skupina dzabalebarosa ovisnika o budzetima jer evo primjera da je ovim neformiranjem vlasti prvo RS i Dodik zapao u krizu jer su i kreditni rejtinzi onemoguceni
Ako je mjenjajuci njegovu prvobitnu odluku Milen ispao nekonzistentan, onda bi trebao biti toliko konzistentan da ne krivi i optuzuje drugu dvojicu za njihov stav o podnosenju ANP-a kojeg nisu mjenjali.
Bosnjaci imaju i kontrolisu 33% federacije i preko pola Brcko-Distrikta. Također kontrolisu 4 od 7 vecih gradova kao i preko pola zapadnog i sjevernog Mostara gdje zive samo Bosnjaci. Da vam onu teoriju od 11,18 i 23% ugasim🇧🇦🇧🇦🇧🇦.
Džaferovicu sjećaš li se svojih obećanja ? http://hrsvijet.net/index.php/vijesti/24-herceg-bosna/51010-sefik-dzaferovic-najavio-osnivanje-centra-koji-ce-se-baviti-otkrivanjem-i-prijavljivanjem-ratnih-zlocinaca
Sefiku ne popustajte ovom Vepru vidis dase naduo ko balon jer ocito je da ima problema sa probavom.Ili ce prsnuti ko balon ili ce se us * ati do za vrat.
Liku se update-a Windows na sastanku... Hajde barem da se nešto diže