Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste vi normalni?
Pa šta bi ti jarane, u Evropsku Uniju?!
Ne želimo mali šengen!!! Trebali ste Džaferoviću 2015. pozdraviti rezoluciju o Sutorini koju ste vi i vaša stranka odbili podržati i time dio Bosne poklonili Crnoj Gori. Sada se sprema nova izdaja kada nas korak po korak pokušavate uvesti u veliku Srbiju. Neće moći!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Džaferoviću mali šengen je Srbija. Rusko-srpsko-Turski projekat. Ali Srbija kao šef. Kako je SDA tu inicijativu mogla pozdraviti?
@Gelecek Kako je SDA odbila pozdraviti rezoluciju o Sutorini 2015. čime su poklonili dio Bosne Crnoj Gori isto tako sada SDA pozdravlja prve korake u stvaranju velike Srbije. Određena struja unutar SDA radi protiv Bosne još od '91. Ptica zvana Kos u danas cvrkuće.
@BosniacumLilium Izgleda da je to stvarno krajnji SDA cilj. Jer oni se nikad ne izjašnjavaju za EU. Ali netrebaju se onda praviti kao zaštitnici bošnjačkih interesa. Očigledno su kod SDA jedan veliki dio bošnjaka porjeklom Srbi. Drugačije se to nemože objasniti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni pravo čudo da su se oni ista dogovorili . Izvlače teme za koje znaju da se ne mogu dogovoriti pa se preko medija prepiru. Kakvom glupaku moze da smeta Mini Sengen?? Tu albanija tu srbija tu bosna tu crna gora... poenta ja da možeš voziti 1000 km bez granica
Izgleda da je Srbija bitna samo za BiH. Svi ostali su ih ili poslali dodjavola, ili ih ignorisu.
Ako potpisete Mali Sengen mogli ste i kapitulaciju '92 i tada bi imali slobodan protok roba i usluga . To se ne smije desiti cilj su evropske integracije a za robu imamo CEFT . Nemojte da zbognsitnog interesa nekoliko tajkuna prodate drzavu.
Iz bosnjackog diela federacije se rugaju sa Bugarskom. 5.5 milijardi eura izvoz 2019 god. Bugarska 38 milijardi eura izvoz. Stqrni gosti 1.3 milijuna godisnje,Bugarska -12 miljuna stranih gostiju. I bosnjak se njima ruga
Pa vi zarad vaših i zarada bi boga oca prodali.Ako vam se ide u savez za Veliku Srbiju onda ne znam zašto su vam usta puna Srebrenice.Ne dao bog da ste nas vi vodili devedesetih sada ne bi ni nas više bilo.
kad već bosnjacki dio federacije nie zelio ostati u Jugi,a bili su za nju,sto bi im danas ekonomski pomoglo . Oni ovako sami a i malo ih je,pa su totalno sluđeni. Sa Crnom Gorom,Makedonijom ,,Srbijom ,Vojvodinom i 30% bosnjackog diela teritorija bas bi bili dobri. I Turska im je blizu. I ovako nikad nece uci ti narodi u EU.
Mali šengen je rusko-srpsko-turski projekat. Da Srbija ne ide u EU. Ali očigledno da turci guraju BiH u taj savez
odlicna prilika za bosnjacki dio federacije. Sa suradnjom i podrskom Amerike i Izraela mozete pokazati cutqvoj Europi sa mozete biti civilizirani,surađivati ekonomski i poboljsati vasu tesku ekonomsku situaciju. Ovo je bas dobra stvar za bosnjacki dio
Očigledno su kod SDA jedan veliki dio bošnjaka porjeklom Srbi. Drugačije se to nemože objasniti kako se može srpski šengen pozdraviti.
Bosnjacki dio federacije i tako gravitira prema Istoku. Zar im nije sa 30% teritorija koje kontroliraju u interesu da nemaju trgovinske granice sa svojim Istocnim susjedima. I Turska im je tu blizu. U EU nece ući nikada. To je nefunkcionalana ,tesko poremecana drzava dubokih podjela. Ovo im je odlicna prilika. To ce podrzati i Amerika i Izrael i Srbija,njihov novi saveznik
Bravo! Samo ekonomija može Bosnu spasiti!
Ako se Albanija ne boji mini sengena i vidi samo prednosti, ne razumijem gdje je problem. I sada prelazimi sa licnom kartom, ne zadire se u suverenost drzava. Ko to ne bi volio sjesti u auto i u Drach na more?
Genijalci koji nemaju pojma o ekonomiji, ovdje kao nesto porucuju. Kako biste gledali na trgovinski ugovor da imate robu koju treba plasirati? Jedino bitno je nastaviti sa mrznjom. Tamni vilajet...
Bravo!
Mini Šengen —————> Velika Srbija
Zapadni Mostar…..Hrvatska!
BRAVO ODRADJENO ;)