Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ziv bio Dzaferovicu, jedino kako ces pomoci i sebi i narodu ako tvoja kriminalna hobotnica SDA nestane s politicke scene.AMIN!!
u oktobru ni porodice nece glasati za njih
SDA dzenaza u oktobru
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VIDI KAKO SE STISNO KO PAKŠU.... PA I NEZNATE NIŠTA URADITI OSIM TRAŽITI POMOĆ..... FUJ BAGRO SDA-OVSKA
bagra SDAovska
SDA prevarant
Štovatelji UZPea će sigurno dobiti po ....!!!!! Osobito mislim na uzoritog akademika kradeZeeaaa , stožernika nacional-apardhejdsko-retrogradnih ideja.... PS ; poštovani prijatelji iz Venecijanske komisije ; trebate očitati bukvicu fašistima i imperativno im zapretiti , da u EU nije na snazi feudalno glasanje , i da se širom Evrope glasa po jedinstvenim ( demokratskim ) pravilima , pri ćemu svako može izači i glasati za koga želi ...i potencijalno biti izabran...
Nista bez sadake .. cigani nam se rugaju jbt. Cast i slava romima !
Steta sto se bavio politikom. Uz svoju strucnost i ambicijom da posteno radi nigdje mu ne bi bilo kraja. Jedan od najboljih studenata na Pravu u Sarajevu u generaciji 75-79. Ali, sta ces.
Samo daj sadake, donacije nametnite i naredite nam sta da radimo. Koji nesposobnjakovici! A svi redom znate uredno primati astronomske plate. Gamad
😂😂drugi da vam pomažu pa onda nam ne trebate vi uopšte Get out stoko
Koji jad od POLITIČARA !!! POMOĆ se djeli u MERHAMETU, CRVENOM KRIŽU, DOBROTVORU.....
sadaku očekujete...vi iz SDA ste sadaku postavili kao standard, mamu vam lopovsku
Nece nama ni ova venecijanska komisija pomoci koliko misami sebi pomoci moramo.
Ja na vas, koji birate Hrvatima predstavnike, gledam kao na lopove koji se dobrovoljno ne žele odreći mogućnosti za lopovštinu nego traže od drugih da to spriječe.
RATNI PROFITER UZ AMINOVANJE SDA
Ono bradato i ćelavo se nešto pita.
SaDakA stranka
sadaku ko i za buseve
Članovima "Venecuelanske" komisije bih savjetovao da svrate da najbliže apoteke i dobro se nakljukaju Lexaurinima ili nećim još jačim! Ono što će ćuti danas, a vjerovatno i sutra pod uslovom da "prežive", vjerovatno još nigdje dosad nisu čuli!
Meni je vise mjesno koliko ste vi gospodo u BiH liseni bilo kakvog osjecaja odgovornosti...razmazili su vas gadno tamo neki...meh