Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je neko u Srednjoj Bosni bio agresor onda to samo može biti takozvana ABiH
Jesi li posjetio stadion NK Iskre,Jaklić,gdje sam ležao 10 mjeseci u rukama tvoje časne armije,ha?
u kojem logoru gdje su bili zatočeni Bošnjaci se moglo ici na kupanje i u kom logoru su Bošnjaci jelu hranu kao čuvari? Vi koji ste bilu na stadionu ste mogli ići na kupanje i jeli ste istu hranu. Na stadionu ste bili skupa sa pripadnicima Armije R BiH koji su bili piitvoreni. Pogledaj slike od 19.03.1994.logoraša Bošnjaka a pogledaj slike vas koji ste bili na stadionu.
Isilovac prica o agresiji😂😂😂😂
Armija BiH ❤
ISILovac
Herojski su likvidirali zarobljene i herojski su ostatak ih zatvorili na stadionu iskra. Herojski je mlaco zapisao u dnevnik da zarobljene vojnike likvidiraju a selmo je to herojski sproveo. Jedino sto se slazem jeste da pocionike ubojstava u vrbalji treba pronaci i osuditi.
Uloga armije BiH je u suštini katastrofalna odluka jer je formiranjem iste i odlukom da HVO pređe pod njenu kontrolu počeo sukob. Danas 30 godina kasnije i dalje guslate u iste gusle nastavljajući sa majorizacijom Hrvata uzimajući im pravo na člana predsjedništva i pravite se grbavi.U srednjoj Bosni nije bilo sukoba dok ga Alija nije sam izazva svojim odlukama i odlukom da se Hvo ima podredit njemu.
Zasto ih predsjednice ne upita onako casno gdje su tijela 27 zarobljenika odvedenih Sa stadiona odakle im se gubi svaki trag....
i takvu laž izgovori u gradu u kojem su skoro izbrisani hrvati i srbi.
Kakva armija bih,Srbi su odmah zauzeli sto su htjeli,samo su bili glupi pa nisu zauzeli citavu Bi H
NATO i Holbruk vas spasio 95
svaka cast Bugojnu i Bugojancima....al dobro je i ovaj Dzaferovic sve ovo upamtioo.
Kakav clanak, svaka cast, treba citati i uciti !!! Zivjela Bosna i Hercegovina, zivjela Armija BIH.
Neki bi željeli da se stidimo borbe, žele nas ušutkati, jer im smeta naša sloboda i država Bosna i Hercegovina. Neka znaju da nikada nećemo oboriti glavu. Mi imamo razloga da se ponosimo, i uvijek ćemo se se ponositi veličanstvenom borbom Armije Republike Bosne i Hercegovine - zaključio je Džaferović, saopćeno je iz Predsjedništva BiH. 
Koliko su rvati atakovali na Bugojno , al su ostali na tome da ga kroz dvogled samo gledaju u ratu sa Armijom R BiH, dzaba im dolazila i rvatska vojska iz susjedne zemlje,sve im dzaba bilo .
Pored agresije najveci udar na ovu zemlju je pogubni ucinak sporazumom izmedzu Alije i Franje koji rezultirao otpustanjem generala Halilovica, Sibera i Divjaka i islamizacijom armije koja je pored pada snage i morala kao i kompromitacije u svijetu sto je na kraju dovelo do podjele i oduzelo prefiks republika BiH
Iz dana u dan samo o ratu... proslo je 25 godina od rata i nismo pomakli. Ekonomska situacina najgore u regionu, omladina bjezi, penzioneri jednu iz kontejnera, tajkunu iskoristavaju radnike... jok, dalje samo o ratovima i frontovima. Sta dobijemo od ovoga? Rahmet dusi svim sehidima ali sad se treba boriti protiv ekonomskog genocida, ti ljudi nas nemogu vise spasiti i odradili su svoje. Od toliko problema, mi dalje zivimo u 91-95 godini i tako gubimo vrijeme i nadu.
A ubistva Hrvata, to ti nije bitno jel? Da da oslobodili ste Vi kitu da nije bilo Hrvata.