Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaaa komedije,džafko i nezna gdje Bužim,ahaaaaha😃😃😃😃
Oni koji ne znaju gdje se nalazi herojski Buzim , a htjeli bi rado znati , preporucujem im da nazovu vojnu bolnicu u Beogrsdu oni ce vam najbole objasniti gdje je Buzim.Toliko su im heroji Buzima poslali cetnika na lijecenje da ga nece nikad zaboraviti... Selam!
Mene samo zanima gospodarstvo Bužima i koliko vidim, to je sve samo ne zdravo i perspektivno gospodarstvo koje ima poduzetnike koji godišnje uprihode 78.5 mil. km. U Bužimu živi 20,000 ljudi. U Jednom Posušju živi isto toliko ljudi i tamošnji poduzetnici uprihode 1.1 milijardu km. Kako vi u općini Bužim uopće živite s tako malom poduzetničkom aktivnosti?
Jedan gospodin, naš brat musliman i patriota.
Riješi migrante poltronu kvinsliški...
Realno, to i jeste njegov nivo. I onda nešto očekujemo da se pokrene. Nejavlja se od prošle godine i sad dobacio do Bužima. Pardon, Bužim do njega.
Ovaj ni u halu ne smije otici bez da pita ono dvoje...ako postoji marioneta onda je ovo skolski primjer.
Beogradu
505 Buzimaska samo gu rec da je strasna brigada bila.... Pa ponajispjesnija u ARBIH.
Pricajte vi sta hocete Halal Efendija je slika i prilika Bosnjaka pa ga ne stavi na sliku s dzevom i uokviri je !!!
Znaci Buzim dobija migracioni centar. Dobro je da se podrzava razvoj turizma.
Dok sam ziv divit cu se Buzimljanima.Hvala Vam ljudi.
Majko moja...Od sve obećane pomoći Državnih institucija, Krajina je do sad jedino sa sigurnošću mogla računati na nove kontingente migranata.
Nisu svi lončići ovome u glavi
Svaka cast predsjedniku daleko je dobacio, dok dodik ide pred eu dzafke uguscuje buzimske predstavnike... al aj sejdo ne moze ugostit ljude ni za bozic.. ej bosno moja sirota...
Sve i da si u pravu (a nisi), drazi su mi 5 Buzimljana od cjele EU. !!!
Volim Ljiljane !!