Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nešto o Dodiku, evo danas ništa nije bilo ?!
@GCMx64 brinemo...
@GCMx64 Iskreno, zabrinuo sam se. Zna se ko je tata igrice... 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi li išta ovaj SDA-ov višedecenijski uhljeb za bolju sadašnjost i budućnost, osim što svakodnevno govori o prošlosti zloupotrebljavajući vjerske objekte.
BulevarOkretnih-ti imas pravo da jedes govna sto i radis cim dotaknes tastaturu.Jedi govna.
@BulevarOkretnih Zaostale jedinice JNA potpomognute sa svježim jedinicama iz tadašnje SFRSrbije su izvršile agresiju na priznatu i suverenu Republiku Bosnu i Hercegovina to više i tice na grani pjevaju. Umjesto dogovorenog povlačenje pokušan je puč i time je prekršen dogovor o istom i dalje se karakteriše kao agresija strane vojske
“Sutra kad se rasformira ova brigada, kada električar bude električar, a ne obavještajac, kad svi borci budu na svojim radnim mjestima, da se isto ovako družite i uvažavate... Samo tako ćemo svi skupa biti zajedno. Jer, poslije rata je rat” Izet Nanić
....ko o cemu prica bosnajci samo o ezanu,dzamijama,islamu...jeste li vi najveci vjernici na planeti?
Kasno si se sjetio, nakon 25 godina, moj Dzaferoviću...
U tom i jeste problem da se više brinete za ezan i za zvona nego za ljude. Vama bi trebalo biti važnije da se bošnjaci u RS potpuno i istinski ravnopravno osjećaju nego ezan. Ljude se žrtvuje za nešto što bi moglo biti a i nemora, neki suživot još bolji nego u SFRJ. Ako se neželi u EU, kao što SDA neželi, onda bi se bar trebalo sve bošnjake iz RS prebaciti u Federaciju.
Sefiku vjerojatno da je i vecina tih mjestana zaboravila taj zivot a privikla se u Seheru i dijaspori.Mozda nekad neko da navrati turisticki i tu se ljubav prema zavicaju zavrsava.
Slazem se! Lijepa je ova nasa BiH - moramo pronaci rjesenje da svi njime budu zadovoljni! Btw, mozda da iz bas iz famozne i neosvojive Fazlagica Kule federalnoj braci posalje kakvu pomirbenu poruku zajednistva u ime dobrih starih vremena. ;)
Film "The Balkan Line"
treba da se cuju fabricke sirene ! nece vjera donijeti placu!
Fazlagica kula??? Staro revolucionarno mjesto iz drugog svjetskog rata....
@chelsea999 na cijoj su oni strani bili
mada bi najbolje bilo da se necuje ni jedno ni drugo a ni trece
šta je to tolerancija?
ali ako mogu i zvona, kao i ezan, na zvucnike
@Ogre pa odvrni do daske
Izgleda da će biti i ezana i zvona ali ga neće imati ko čuti. Možda ove budžetlijice kao Džaferović i njegova familija.
Može još neko vrijeme, ali uskoro, do kraja vijeka više neće biti ljudi koji vjeruju u ove bajke od prije 2000 godina. Nauka, fakti i zdrav razum će prevladati. Dolaze nove generacije, a o religiji će se učiti u predmetu istorija.
Treba jednom svima da vam odzvoni… zgadiste narodu i religiju, nista vam nije sveto osim vreca zlata
FAZLAGIĆA KULA nalazi se u kotaru Gacko, jugoiztočno od Nevesinja u Hercegovini. Broji nekih 15 sela i zaselaka nastanjenih Hrvatima muslimanske vjeroizpoviedi, vrlo snažnim, marljivim i hrabrim gorštacima. Na čelu Kule Fazlagića stajao je starina Memišaga Džubur https://handzar.jimdo.com/drugi-svjetski-rat/od-1941-do-1945/fazlagi%C4%87a-kula/