Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ogroman napredak? OGROMAN NAPREDAK? Hrvatska se nakon rata dozvala i prikljucila EU, Srbija se dozvala nakon sankcija i siromastva goreg od naseg digla daleko iznad nas, izgradila autoput kroz citavu drzavu (ostao komad prema CG). Mi se pomjerili sa mjesta od 2004. godine nismo. To je ogroman napredak?
Sve ovo sada je umjetna kriza od koje profitiraju ovakvi fikusi.
A ovakve moje komentare kada su u top-u, Klix redovno brise.
Koji napredak majmune jedan ustondirani napredak je doživio samo tvoj račun u banci.
🤣🤣🤣🤣
Evo ja se okrecem putevi puni rupa bandera drvena se srušila godinama placa ostala ista jedino namirnice poskupile ma je definitivno napredak prije ste ratovali sad neratujete 🤣😂 napredak
Stop maske! Stop brnjice!
Primili ga u nekoj sobi u kojoj odradjuju razgovore za posao
Niste vi nista napravili za poslednjih 26g, da jeste ne bi bili na dnu Evrope a blentitet RS svako malo udara nacionalisticke udarce. Ocigledno da je politika etno podjela, pripadajuce etno oligarhije uz ustavni etno poredak potpuni promasaj..tacnije debakl. Treba se vratiti na nelegalno svrgnut ustav RBiH
Realno, treba i klix malo pripaziti čemu daje medijski prostor. Hajd ja razumijem, sad je u jeku politička ofenziva protiv Dodika, ali to ne znači brate da nam trebate vrijeđati inteligenciju ovakvim likovima i ovakvim izjavama. Propaganda na razini one Trumpa, kad su Kosovari i Srbijanci kod njega napravili sporazum, pa Trump svečano izjavio kako je "zaustavio masovno ubijanje Srba i Albanaca".
Jedino ako pod napretkom podrazumijevaš povećanje plata političarima. Ja ne znam da je ikakav drugi napredak postignut. Ekonomska stagnacija, evo sad će možda biti i gore s ovim cijenama što idu u nebo. A šta ste vi uradili? Povećali plate ovima što rade na budžetskoj sisi Federacije.
Sta li ovi ljudi misle o ovom protektoratu kad za sagovornika imaju Dzafketa...?!
Bolje da smo stap za bilijar poslali.
ujed komarca drugi dio ili komarac uzvraca ujed..... glavna uloga...... dzafke li
ma sta je napredak da se svadjaju vise nego 1990 godine ja kakvi smo.mi debili
Uglavnom ni s kim važnim!
Zašto član Predsjedništva BiH Džaferović ne samo da nema veću torbu, već je nema nikako?
Tvoj bankovní konto je napredovao. Država nije.
Axaxa budalo jedna..