Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je sramotan, svakim danom sve vise!
Nemoj tako, oni su nas branili :P :P al koja ironija, covjek od karcinoma oboli i pobijedi bolest al' mi evidentno nacionaliste necemo nikad
Narod zna hahaha. Sramotniji su biraci koji ce ipak opet dati glas ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbolje bi bilo kada bi se organizovali izbori bez ovih nacionalista iz SDA i HDZ..To bi i moglo nesto promijeniti.
upravo tako, unistili su cijeli jedan grad svojim nacionalistickim prepucavanjima.
Nacionalizam je unosan covjece. Tesko se je izboriti protiv neceg sto proizvodi toliku moc i novac.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Izbori se mogu odrzati,ali ako opet tu budu kandidati iz SDA i HDZ onda smo na istom..nema nikakvih promjena....sta smo radili nista..
Trebate vi otic sa scene i Mostar ce procvjetat kao i drugi gradovi
Ovaj dzaferovic je 20 godina u parlamentu. Sta je on uradio za ovu zemlju? Nista. Osim sto je zaradio milione maraka i zaposlio na budzet sve do 9 koljena. Koje budale vise glasaju za njega.
jedan dan jedna prica za Covica i ispijanje kafa sa njim te dogovori oko Mostara, drugi dan prica za gradjane, pred izbore iako znaju da ce ovo opet biti opstruirano. Dokle vise, zar ne mozete napraviti nesto sto ce biti rjesenje za sve i sto nece dijeliti grad, naravno da mozete ali vama iz SDA to nije cilj kao ni ovima iz HDZ. Nacionalna bagro
To kraaalju. Tako im reci...
Ovo je patologija..., Clan stranke koja je sa HDZom od Mostara napravila grad slucaj, a d mostaraca gradjane treceg reda ima obraza prosipat maglu
Da si htio,mogao si to uciniti.Dovoljno bi bilo da "tvoj" ministar finansija ne glasa za budzet grada Mostara.Tada bi zivot bio nesto tezi,ali neizdrziv bi bio u zapadnom dijelu jer 4/5 javnog sektora zauzimaju zaposleni iz tog dijela.Zamisli sta bi mogao traziti za te plate u javnom sektoru u izbornoj godini.Ne treba biti kokosar.
Džaferović po običaju mlati praznu slamu!
Zašto će meni izbori u Mostaru kad nemogu glasat direktno za gradonačelnika Mostara nego mi stranke dogovorom moraju izabrati gradonačelnika izbori mi i netrebaju ako se desi na ovim izborima da oped Bošnjaci izaberu novog hr člana predjedništva netrebamo ni izlazit na izbore. izavrešena priča a kočit ovu državu gdje god stigeš. I vozdra.
Tako je, sta ce ti napredak i razum. Umjesto da osudis i da se boris protiv onih sto te majoriziraju ti uvlacis glavu pod zemlju. Nadam se da Bosnjaci nece ponoviti istu gresku sa izborom oko hr clana predsjednika .
ALLAHU EKBER LA ILLAHE ILLALAH
Ajmo nacionalisti, vasa prilika da sjajite ! Ne propustite priliku, mrzite nesto bez razloga !
Da Hrvati nestanu iz Mostara :)