Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve se bojim da ste vi iz SDA posteni
Ljudi nemojte tako...Dzaferovic je mlada nada BH politike u 80-OJ godini
Sda clan i rijec posten ne ide u istu recenicu nikako....
Ko ti sto je zaposlio svojih 178 dajidzica tetkica sestrica
Samo vi o poštenju a srbi preuzeli državu.Majku vam lopovsku ko o čemu kurva o poštenju.Uhljebili ste familije, nesposobni kadar, prodali ste državu, izdali ste narod, pošten narod koji je odbranio državu od onih kojima ste vi prepustili vlast nad istom. Nemoj meni o poštenju papak, prodali ste vjeru za večeru, seljak jedan. Ovo ti kaže Bosanac i Hercegovac, Musliman!
Vidjaj Dzaferovica jeste ostario, a kad je prvi put sjeo u parlament bio mlad momak.
Ko'e ovaj covjek?
Tačno išće komentar sa ovakvom izjavom.
Nema poštenih u politici
OVDE ANARHIJA VLADA VEĆ VIJEKOVIMA. NEMA U BALKANSKOM BLATU NIŠTA OSIM PREVARE, LAŽI , KORUOPCIJE, ŠVERCA. NAMJEŠTALJKI ............ I NARAVNO KROVOPROLIĆA.
Sefiku ja u zadnje vrijene sve cesce cujem vojnik o skracenju i nacionalne stranke pricaju o postenju.
heheh i ja se slazem da treba, sto znaci da jos uvijek niste, ne mozes biti posten ako krades a to radis ti i tvoj sef bake
Punih dzepova i racuna obezbedzeno i stoto koljeno mozes sta hoces...e moj prangija efendija
Ko o čemu, kurva o poštenju....pametnom dosta !
Svaki put kad kaze nesto isto da je rekao nista..