Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta kaze duduk hvala komsicu sad imamo zvanicni stav da bih ne priznaje kosovo.. ovako on kupi lopatom svoje nepismene glasace..ne moze biti zvanicni stav nesto sto je blokirano i na sta je ulozen veto, zvanicni stav moze biti samo ako su saglasne sve strane..albanija je nasa prijateljska drzava
@as83 Naprotiv to je bila i dobra odluka za uspostavljanje boljih veza jer sad su Albanci imali jasno priliku da vide šta je problem BiH i zašto ne može priznat Kosovo , a jasno su vidjeli ko je glasao ZA priznanje i većinski stav BiH .
O MOJ SERBI murin ta prisha mu pom !
albanija je nas najbolji balkanski prijatelj.. 100% provjereni.. sa njima se isplati mijesit tijesto.. vrijedni ljudi.. rade, zaradjuju.. nisu neke mlohonje koje mole da za nekakva prava
https://mojabih.oslobodjenje.ba/vijesti/znate-li-kako-se-pravilno-postavlja-zastava-bih/232
Dodik kad ode u halu napravi neku nafaku a Dzaferovic ce se vratiti samo sa lijepim uspomenama.
dzafeorivc pravi drzavnik!
@SDAljudskaPravaSva iskreno se nadam da je sarkazam.
@SDAljudskaPravaSva Sramota me sto sam Bosnjak sa ovakvim jadom od "drzavnika"
Jesenji se miris siri, toplo sunce nama sja, na izbore po pobjedu krece, stranka SDA, na izbore po pobjedu krece stranka SDA. SDA demokratija, SDA ljudska prava sva, SDA hajmo svi u glas niko nece pobjediti nas. Hvla dragom Bogu, svanuo je i taj dan, da slobodno mogu reci da sam brate musliman, da slobodno mogu reci da sam brate musliman. SDA demokratija, SDA ljudska prava sva SDA hajmo svi u glas niko nece pobjediti nas. HVALA TI PREDSJEDNICE ALIJA ZA DRZAVU BIH.
@nekootrecii Ako bude Armenije bi ce i ambasade..
A hoće li ikada biti ambasada Armenije u BiH?
Sam slika obe zastave jedna pored druge vrijede..Ko dva brata.
@Bosancero1 https://mojabih.oslobodjenje.ba/vijesti/znate-li-kako-se-pravilno-postavlja-zastava-bih/232
Zar još nema Tirana naše ambasade? Jel to Albanci još uvijek pamte 70-te... Srbi tuku na Kosovu a Bošnjaci nevide... Njima Jugoslavija nije odgovarala a Bonjacima da. Kako drugačije objasniti. Oni još u NATO ušli a BiH ambasade još nema...
Kad Hrvati idu u posjetu oni se ljube kao braća. A kakvo je ovo upoznavanje
@Gelecek Bosnjaci na Kosovu 90 tih su bili izmedju dvije vatre, balansirali su iako je poznato da su imali dosta prijateljske odnose sa Srbima i sto je interesantno Bosnjacka kuca na Kosovu nije pipnuta od strane Srba nego Albanaca to sam cuo.
Kako ih nije sramota naopako postaviti zastavu BiH,okrenuli zvjezdice i ''neum'',ka nebu..moraju biti zvjezdice okrenute dolje kao i na grbu BiH.
Vide Šefika na čeg liči. Građen ko čaša jogurta okrenuta naopako. Djeca ti se smiju Džafere! Vrati konju glavu Džafere!
Mjesto ambasadora za SDA amidzica,koliko se placaju ambasadori?
Burek sa sirom na otvaranju albanci djelili