Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da neće, krv nije voda. Od '91 ste vi bratske stranke.
Imal u ovoj drzavi ista da ce SDA podrzat ??
dodika nece garant. a psihopatu lagumdziju ni rodjena majka vise ne podrzava.
Koalicioni partneri iz 1990.ruka ruku mije.
naravno da nece jer da nema njih ne bi bilo ni vas...
Izdajice! Kakva god da je politika se zasniva na nekim temeljnim principima, a ovadje vec 20+ godina nema principa. Pa ako iko, onda SDA bi trebala biti protiv SDS-a. Kad ides ispravnim putem, mozda ti je duzi put ali se na kraju vise isplati.
SDA traži saveznika u SDS-u!? Politika reciprociteta prema SNSD-u, u vezi savezništva sa HDZ-om..
Stani malo... Zar rat nisu započeli SDS I SDA. Otkad se to oni podržavaju. (Il su se možda podržavali i kad su započinjali rat)
pusti negativne ocjene; ima li nekih činjenica
Ne radis ti to jer je u interesu drzave vec da bi kaznio SDS sto su glasali za smjenu SDA. Sve interesdzije!
Ma nismo mi ti koji znamo upravljati zemljom nama treba neko drugi uvjek i obavezno.Nazalost kroz historiju se vidi kakav trag ostavise autrougari,osmanlije... Sto rece jedan moj drug eeeee moj Gavrile kud ubi covjeka da nisi sad bi ja sa cilindrom na glavi i stapom u ruci kruzao Sarajevom:-) Necete sa mimbera nista uraditi pa kako vam nije dosta 20 godina otimacine morate bar nesto za raju da uraditi al nema sanse daj samo vama unististe firme otvoriste svoje i rokaj po ovoj raji kad su debili.
Od vas vise nista nije za iznenadenje...
Samo nek Džaferović i SDA ne pričaju o interesima države, ne zvuči smiješno, zvuči presmiješno i za narod ponižavajuće!
Zar Džaferović nije uhapšen, odkud da on drži vaz? Ma u ovoj BiH može ko šta hoće, šta smo mi Bogu zgrješili da nas SDA zapadne! Ccc
Pa nije ni cudo Dzaferovicu da podrzavate SDS,jer ste i 92 pred sami rat sa njima vezali zastave(i naravno sa nezaobilaznim HDZom)Podrzavate jedni druge naravno,trebate jedni drugima da onu poznatu "zavadi pa vladaj" sprovedete u djelo.
Necete vi ni na sta pristat sto vama ne puni dzepove, kratko i jasno.
"SDA se rukovodi interesima države i njenih građana" - bolji vic nisam procitala hahahah
moke_31@ svoje viceve mozes ostavljati na www.vicevi.rs, nemoj lupati gluposti....
Nemam realan SDP ali imam realan SDA a to je 20 godina dug vic...