Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBZIROM DA KLIX FRIZIRA MISLJENJA I KOMENTARE CITALACA MOZE SE RECI DA JE POD KONTROLOM U OVOM SLUCAJU SDA ODNOSNO SVAKE STRANKE KOJA JE U STANJU TO FRIZIRANJE NARUCITI I ZA PREDPOSTAVITI JE, TU USLUGU PLATITI!
KLIX FRIZIRA KOMENTARE I NA TAJ NACIN POTPUNO DEZIVUJISE I MJENJA STAV JAVNOG MJENJA U KORIST ONIH KOJI GA VJEROVATNO NOVCANO NAGRADJUJU. TAKO NPR. PROMJENIO JE POTPUNO MISLJENJE I STAV CITALACA U KORIST SDA I DZAFEROVICA, JEDNOSTAVNO SKIDAJUCI POZITIVNE OCJENE KOMENTARA I DODAJUCI NEGATIVNE. ZALOSNO ALI ISTINITO. I ONDA SE SVI DIGNU KAD NEKI NOVINAR DOBIJE DEGENEK!
nije mi jasno ko ovdje koga laze kako ie lijepo zivit u zabludi. Vidis da niko ko je birmalan nece sa vama
Samo tako Dzafere.
prva u kriminalu, kradji glasova, slanju omladine i cijelih porodica u inozemstvo. vi ste jedino u tome prvi. a od vas nista dobro nema.
Džaferovići, vi se možete okupiti oko mog čmarnog kolutića.
Koga briga jeste li prvi, nemate vecinu dakle nemate vlast, lp
Djafko ne budi budala kao Sef stranke ... .ebo te savjetnik, budalo budi odmjere, ne znas sta se.moze dasiti ali rijeci se ne mogu povuci ...
Nije li vas sram? pokrali izbore i sad se tu folirate kao prva stranka!!??? mrs stoko
Postoji bitna razlika, Džaferoviću; SDA je, za razliku od Patriotskog bloka, kriminogeno interesna zajednica.
Slušaj ti šefike ! Ti si pametan čavjek sa izkustvom ali si u pogrešnoj stranki mora te da shvatite da je narodu vaše stranke dosta i da vas ne zelimo ali neznam na kakav ste način dobili toliko glasova ali ok poštujmo to! Dobili ste toliki broj pa onda bujrum izvoli te osnuj te vlast alibez bih bloka!! BiH blok ako to učini izvrvjerit će svoje birače odma u startu!!
Da ovaj narod pametan kao i nase stranke nebi Dzaferovic i njemu slicni prezivjeli 20 godina po razlicitim foteljama i funkcijama, vec bi u politicku penziju nakon prvog mandata u kome nebi pokazali nista. Posto je ovo glup narod, onda ih iste stranke sa istim kandidatima na listama mogu ujesti po sto puta iz njihove zmijske rupe bez da ikome polazu racun za ono sto nisu uradili.
Samo naprijed gospodine Džaferoviću, ponovite ko ja prvi i najlegitimniji... Ovi što se pokušavaju okupiti nakon izbora očito to ne kontaju najbolje...
Ovaj zna pričati?
"potpredsjednik SDA Šefik Džaferović rekao je da je SDA pobjednička stranka i da će se većina" Ovi talibani iz SDA nikako da nauče da je pobjednička stranka stranka ona koja ima 50+% glasova