Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si pametan čovjek al opet jedeš G O V |\| A
Nisi prisitan,nećeš biti plaćen!
Parlamentarci kradu državu jer naplaćuju ono što nisu zaradili. Treba uvesti automatsko evidentiranje dolazaka i odlazaka sa posla i na osnovu toga obračunavati platu i ostala primanja.
Pa na svakom poslu ako izostanes neopravdano odbija ti dnevnicu, ako izostajes puno znaci da imas drugih obaveza i da taj posao ne mozes raditi, a ako si bolestan onda ima zamjena.Pravila moraju vaziti za sve, a pogotovo vas koje je narod birao.Samo odbit od dnevnice i taj novac iskoristiti za nesto korisnije. I ne treba iste ljude stavljati na stotinu strana i komisija. Dosta je vise javasluka. Okrenite se malo i pogledajte oko sebe po drzavi sve jad i bijeda to je sve vas rad odnodno nerad
Jos samo da si napisao ko da sankcionise i kako. Mani nas demagogije.
Bilo kakav posao da radiš ako ne dolaziš neopravdano dobiješ otkaz.....ako je odsustvo opravdano primiš manju plaću....zašto bi parlamentarci bili izuzetak..njima baš "radi ne radio svira radio"
a sta Incko radi? kiji je njegov posao?
Mudzahedin Dzaferovic nesto predlaze? Ma mrs !
Tako je Dzaferaga... ko ne dolazi na posao za koji je izabran i za kojeg ga drzava placa, mora bit sankcionisan. Nemoze neko zbog svojih licnih prohtjeva nedolazit na sjednice.
Pozdravljam!
20 neopravdanih , manja ocena iz vladanja .
To je jedan od nacina da se rijesi problem bjezanja sa posla, kada ja dan izostanem sa posla meni odma odbiju dvije dnevnice, kazu da imas na umu da sledeci put ne bjezis sa posla.
Ovdje se to tako ne moze rijesiti.Na izborima ok,moguce je