Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti i tvoja porodica od ovog naroda svaki mjesec naplatite 170 000KM , hajte u privatni sektor ako ste patriote
Mrs ebem ti pleme pogano
Vrati se Tito moj
Jesu prisustovala braca sa bliskog istoka, alahovi ratnici tkz
Neka si i ti Šefik nešta rekao. Već sam stekao dojam da ne umiješ da pričaš... nema te Šefik kad trebaš da se oglasiš i nešto kažes ili poručiš!!!
Pa mislim ako se tri ili cetri bosnjaka namjerno izjasne kao hrvati da bi ih preglasavali ko tu pravi nemogucu drzavu
SDA je dio retrogradnih snaga koje unazadzuju BiH i vuku je u propast.
pa i jeste nemoguca zemlja zato sto nas je pogana SDA zavadila sa svima da bi skrenuli paznju od njihovih balijskih pljacki
Vidi ovaj nije umro, on jos ziv jbt
@Gotty Al se uhljebio samo tako ..... ja nisam vidio da je nekom zivot donjeo ovako puno, sa ovako malo kapaciteta .... Sevko , aferim gazijo , bas te sreca pogledala .... samo bih da pitam zasto ovako dugo nema nikakvih informacija o Edinu DZeki ... da se nije sta desilo nasem dijamantu? Ja bih da o njemu objavljujete post svako sat vremena, sto se nekada i desi, ali mislim da bi to trebali stalno da radite.
Hebote dan koji defektaši vode BiH.Škutori i srbijanci se tresu od straha.
Alija Izetbegovic i njegova izdajnicko pljackaska banda u kojoj si i ti su napravile nemogucu drzavu,genocidni RS,HZHB...vi stoko. Sa ustasama i cetnicima skupa...isti ste..
Da, sad je prosperitetna zemlja a netko je pokusava unistiti. To su davno napravile nacionalne stranke, a to su kako ispada sve stranke u nas. A sad nam prodajete one fore u stilu vojka v, da netko nas sabotira.
gdje onaj niksic obećao mi prodat tek registrovanog traktora
Dzaferovic je veci fikus od Josipovica, obojici fali litra krvi.