Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaferovića je SDA 1998. postavila u Dom naroda dva puta na tada dvogodišnje mandate, a od 2002. do danas Džaferović je poslanik u Predstavničkom domu. On 2018. obilježava pune dvije decenije od ulaska u Parlament, a za to vrijeme od države je uzeo najmanje 1,3 miliona KM.
Uhljebio kompletnu familiju
"Džaferović je istaknuo da je svaki put glasao protiv povećanja plata u Parlamentu, podnio ostavku u Administrativnoj komisiji koja je donijela tu odluku, te odbio da prima povećanje plate, te je izglasani dodatak usmjerio putem javne blagajne za finansiranje nadarenih studenata." To je budući predsjednik!
ŠEFIK JE BUDUĆI PREDSJEDNIK!!!!!!!
@DerimKuric E jeste mi vi iz SDP-a časni i pošteni hahahha
prvi kandidat koji lici na svoj narod, koji je iz radnicke porodice i koji se od prvog dana borio i bori za drzavu, covjek koji nije bio dezerter nego pripadnik Armije RBiH, najcasnije na dunjaluku, samo hrabro i ne osvrci ce na zlonamjerne ljude i komentare
Dobar je za svoju fameliju. Većini običnog naroda je samo uzeo.
@DerimKuric lazi me lazi vjerovat cu sve, ahahahahahahahaha, slabi ste, dajte nesto originalno
covjek koji najbolje poznaje zakone ove drzave i koji je gradio nase institucije dok su drugi gradili kojekakve tornjev, do pobjede sefik
Bravo budući predsjedniče! Samo naprijed
Koliko je prevodilaca imao pored sebe s obzirom da je najvjerovatnije jedan od mnogih ćutuka na vlasti koji ne znaju ni jedan stranih jezik?
Na kojem jeziku???